Sjøørretcamp Ungdom Målsnes 2-4 Juni 2023

 • Fra:
  02.06.2023 kl. 18.00
 • Til:
  04.06.2023 kl. 16.00
 • Varighet:
  3 dager
 • Sted:
  Målsnes- Målselv
 • Pris:
  Medl: 200,- / Ikke medl: 500,-
 • Påmeldingsfrist:
  25.05.2023
 • Arrangør:

Norges Jeger og Fiskerforbund – Troms ønsker å invitere ungdommer fra lokallag i Troms til en meget spennende, sosial og lærerik Sjøørretcamp for ungdom helga 2-4 juni. Sjøørretcampen arrangeres av NJFF-Troms i samarbeid med Målselv JFF.

Er du interessert i fisking og har lyst å lære mer om Sjøørretfiske i sjø er dette campen for deg. Over store deler av kysten av Troms er det gode muligheter for Sjøørretfiske i Sjøen. Dette er et spennende fiske som kan gi mange store og actionfylte opplevelser.

Nå har NJFF-Troms og Målselv JFF samlet sammen dyktig og erfarne instruktører som vil øse av sin kunnskap om Sjøørretfiske i Sjø og ulike fiskemetoder med Sinnstang og fluestang. Ikke minst vil det under campen være viet mye tid til ulike metoder for praktisk fiske etter sjøørret med fluestang og slukstang, fra land og fra båt. I tillegg vil vi gi våre deltakere generelle utstyrstips og informasjon om allemannsretten.

Ungdomscampen er åpen for ungdommer i alderen 14-18 år.

Målsnes

Målsnesveien 1479

Bilde3.png
 

 

Hver enkelt deltaker må selv organisere transport til og fra Målsnes. Det er likevel muligheter for at noen kan plukkes opp på Buktamoen fredag 2 juni på ettermiddagstid. Skriv i kommentarfeltet om du ønsker transport fra Buktamoen.

NJFF-Troms og Målselv JFF vil tilrettelegge for overnatting i telt og lavvo. Du må gjerne ta med eget telt om du har lyst til å ligge litt mer for deg selv.

Vi organiserer felles måltider for alle deltakere alle dager. Middag lørdag kveld blir grillmat.

Enkel servering

Foto Nina Storm (35).jpg

 

Deltakere må gjerne ta med eget utstyr som, fluestang, slukstang, redningsvest og annet fiskeutstyr, men vi har også en del utstyr til utlån. Har du egen vadebuske- ta denne med.

Ellers må alle deltakere ha med egen sovepose, liggeunderlag og personlig utstyr og nok varme klær.

 

Annen nødvendig informasjon vil bli sendt ut til alle påmeldte deltakere i god tid før Campstart.

 

Ta med en kompis eller venninne og meld deg på NJFF-Troms og Målselv JFF sin Sjøørretcamp for ungdom!

Legg i kalender
KONTAKT

Karl-Petter Yeong

Tlf: +4795222661

Stian Dybvik

Tlf: 99386026

Del: