Norge rundt med jakt- og fiskefluencerne

I forbindelse med NJFFs 150-årsjubileum ble «verdens kuleste sommerjobb» som jakt- og fiskefluencere, lyst ut. Sebastian Rossevoll og Iver Dagsønn Hagestad fikk jobben, og deres oppgave var å reise landet rundt å ta pulsen på jubileumssommeren blant våre medlemmer, i foreninger og i fylkeslag.

Publisert: 21. juni 2021 kl. 08.02

Sist oppdatert: 06. september 2021 kl. 09.27

-  Vi har deltatt på arrangementer og møtt fantastiske mennesker som vier livet sitt til jakt, fiske og som jobber for at andre skal få oppleve det samme. Det er rørende å se engasjementet og ikke minst den innsatsen enkelte legger ned. Ikke alle som vet dette, og dette er noe av det vi har formidlet gjennom film på NJFFs Facebook, Instagram og YouTube i sommer, sier de to jakt- og fiskefluencerne.

Bilen gutta reiste med
Gutta reiste rundt i en bil som var foliert med NJFF 150 år på alle bauger og kanter. Her fra Saltfjellet.

 

Lyrfiske
Sportsfiskekonsulent i NJFF, Sondre Breian, inviterte jakt- og fiskefluencerne på heftig lyrfiske i Skarnsundet i Indreøy.

overnatting
Vi bor i et vakkert land! Her fra en hytteovernatting ved Stjørdalselva.

 

naturcamp
I naturcampen i regi av Levanger JFF, hadde barna det kjempegøy med fisking og skyting. De fleste testet også pil og bue.

 

Seb og Iver-476.jpg
: Stine hadde fisket etter laks i seks år uten å få et eneste napp på kroken, men da Sebastian og Iver besøkte Camp Villaks i Rauma, fikk hun sin første laks etter å ha prøvd i seks år.

 

 

Seb og Iver-488.jpg
Sebastian filmer klubbmesterskapet i hagleskyting til Bjørkelangen JFF.

 

Seb og Iver-494.jpg
Jakt- og fiskefluencerne overnattet ved denne fantastiske hytta ved Skarvann. Hytta eies av Risør JFF, og har den aller beste beliggenhet rett ved fiskevannet.

 

 

500.jpg
I våre foreninger over hele landet er det engasjerte og sprudlene mennesker som gleder seg over jakt, fiske og gode lokalforeningsmiljøer.

 

 

501.jpg
Fra Fiskesommer i Vegårdshei på Sørlandet. Bra vær og godt fiskebitt!

 

Se flere videoer på YouTube External-link icon