MENY hamburgermeny Close-menu button

Medlem

Som medlem i NJFF støtter du vårt arbeid for gode rammebetingelser for jakt og fiske, nå og i fremtiden. Vi håper du vil ha glede av alle våre kurs og aktiviteter, medlemsfordelene dine og ikke minst miljøet og aktivitetene i din lokalforening.

Spørsmål og svar

Med vår innloggingsløsning mot Vipps har det blitt enda enklere å logge inn på Min Side; skriv telefonnummer, godkjenn i appen, og vipps er du logget inn.

 Logg inn her

Fordelene med Vipps Logg inn

  • Vipps er en kostnadsfri innloggingstjeneste
  • Du slipper å forholde deg til brukernavn og passord
  • Alle med Vipps kan enkelt logge på Min Side og enklere logges inn ved neste besøk

Det er enkelt og trygt. Brukere av Vipps er identifisert med BankID slik at man kan være trygg på at man logger inn på riktig medlemsprofil.

Du kan også logge inn med AID
aID er en identitetsløsning levert av det norske mediekonsernet Amedia. Over 70 lokalaviser har tatt i bruk tjenesten, og stadig flere nettsteder kommer til.

aID kan sammenlignes med et vanlig ID-kort, som for eksempel førerkortet ditt. Din aID forteller nettsteder hvem du er, slik at du kan få tilgang til innhold, slik som artikler fra Jakt & Fiske som er forbeholdt medlemmer, eller innhold som bare gjelder deg som medlem eller tillitsvalgt.​

Feilmelding

​​Dersom du tidligere, ved for eksempel innmelding, har oppgitt en annen e-postadresse enn den du bruker for innlogging med aID vil du få feilmelding. 

Ta da kontakt med medlemsservice på telefon: 66 79 22 66 eller epost  [email protected]

Det raskeste er å tegne medlemskap på nett og betale med Vipps eller kort. Det er ingen angrerett på betalt medlemskap.

Du kan kjøpe ditt medlemskap her.

Dersom du er registrert hos oss, og fått medlemsnummer, kan dette betales på Min side. Sidemedlemsskap kan kjøpes på Min side.​ For ektefelle/samboermedlemskap ta kontakt med oss på epost: [email protected] eller telefon 66 79 22 66​.  (gjelder kun ektefelle/samboer av et hovedmedlem).​

Medlemskapet gjelder i 12 måneder fra kjøpsdato.

Medlemsnummeret ditt kan du finne på ditt elektroniske medlemskort på Min side eller ved å henvende deg til oss på e-post: [email protected].

Er du nylig innmeldt, har du fått tilsendt medlemsnr på sms/e-post, hvis dette er registrert hos oss.

Du kan selv endre din adresse via Min side. Ta eventuelt kontakt med medlemsservice på telefon 66 79 22 66​​ eller send epost til [email protected]

Du kan betale ved å logge deg inn på Min side. Herfra kan du også sende medlemskortet ditt som sms eller til mail.

Vi tilbyr også eFaktura. Den oppretter du selv i din nettbank når du betaler kontingenten.Hvis du ikke lenger ønsker eFaktura, må du selv avslutte den i din nettbank.

Vi har ikke avtalegiro.

Jegeravgiften er en statlig avgift og administreres av Jegerregisteret i Brønnøysund. NJFF har ingen tilgang eller oversikt over dette. For henvendelser rundt dette ta kontakt med Jegerregisteret.

Ditt medlemskort kan du selv sende til din mobil/epost fra Min side, forutsatt at vi har din epost og ditt mobilnummer i medlemssystemet. Dette kan du sjekke på Min side.​