2024 Referat fra Torskeaften

Klubb- og lagprøve for harehunder i Andebu og Sandefjord JFF

Publisert: 04. mars 2024 kl. 15.16

Torskeaften 2024! 

For en utrolig hyggelig kveld! Det ble ny rekord med hele 65 deltakere! 

Jegervenner, grunneiere, kjentmenn, dommere og hundeeiere fra hele fylket var samlet på Furuegg i år. Erik som driver Furuegg har en kokk og et personale som også i år serverte nydelig mat. Erik selv lot middagen ledsages av flott flygelspill som taffelmusikk. Perfekte rammer! 

Hvit hare med akevitt i buken ble loddet ut på inngangsbiletten og utover kvelden ble det utdeling av premier til hundeiere etter klubb- og lagprøven høsten 2023. 

Videre fikk tre dommere som dømte for første gang i fjor høst en oppmerksomhet i form av flotte trekopper laget av Odd Brathaug.  

En ekstra honnør fikk Reidar Bakkane som nå har dømt hele 25 år på prøven vår! Det er ingen av de 92 andre (vi har statistikk fra 1997) som i årenes løp har vært dommere som er i nærheten av å ha dømt så mange ganger!

Utlodningen vi hadde siste del av kvelden hadde så mange ivrige loddkjøpere at vi dessverre gikk tom for loddbøker. Vi kompenserte ved å trekke noen gevinster på inngangsbilettene. Neste år skal vi sørge for å ha mange flere loddbøker! Vi må rette en stor takk til alle som bidro med premier til utlodningen. Furuegg v/Erik Mathisen, Espegård v/Anders Aasheim, Skitt Jakt v/Henning Solem, Fjellsport v/Carl Eirik Wendt, Felleskjøpet, Trond Clausen, Anders Ormestad, Hans Jørgen Flaatten og ikke minst Odd Brathaug som hadde med en mengde flotte trekopper laget av han selv. 

Vi takker alle gjester og bidragsytere for at kvelden ble så fin! 

Med vennlig hilsen arrangementskomiteen v/Bjørnar Brudal, Anders Ormestad, Trond Olafsen og Hans Jørgen Flaatten.

2024 Bilder Torskeaften.jpg