MENY hamburgermeny Close-menu button

Årsmøte avholdt

Årsmøtet for Brunlanes JFF ble avholdt onsdag 16. februar 2022.

Publisert 18. februar 2022 kl. 18.58

Hele 25 medlemmer deltok på årsmøtet i tillegg til leder av Regionslaget, Jan Dalen, som fortalte om nye vedtektsendringer og kontingentsatser, samt refererte fra siste landsmøte.

Ole Henrik Gusland har ledet foreningen de 2 siste årene, men ønsket nå å fratre ledervervet for å konsentrere seg fullt ut på jobbe med reguleringsplanen for skytebaneanlegget. Reguleringsarbeidet er igangsatt, i tillegg til en skytebaneutredning, og målet er at dette arbeidet skal være ferdig i løpet av 2 år.

Jan Thore Nalum ble valgt som ny leder, og med seg i styret får han Ole Henrik Gusland som nestleder, Tom Nalum som sekretær og Anders Anundsen som vararepresentant. I tillegg sitter leder av skyteutvalget Caroline Waller, leder av juniorutvalget Martin Røsrud Graven, leder av jakt/fiske/hunde-utvalget Frode Løvall-Blegen, leder huskomiteen Vidar Bonnegolt samt leder damegruppa Bente Magnussen.

Det nye styret har nå full fokus på stor lokal aktivitet, med skytetreninger, stevner, hundetrening, jakt, diverse junioraktiviteter, drift og dugnad av Tvistein Fyr osv.

I tillegg vil styret legge til rette for at nestleder Ole Henrik Gusland nå får anledning til å fortsette sitt store engasjement med reguleringsplanen og skytebaneutredningen slik at foreningen får trygge og gode rammer for videre drift til glede for jegere, skyttere og nærmiljøet med sunne aktiviteter for barn og unge.

Aarsmøte BJFF Henken.jpeg
Avtroppende leder Ole Henrik Gusland.
Aarsmøte BJFF Jan Dalen.jpeg
Leder av NJFF Vestfold, Jan Dalen.