Hedrum Jeger og Fiskerlag (HJFL)

Foreningen ble stiftet i 1946 og har ca. 600 aktive medlemmer!

 

Vi har nå startet på sommermånedene våre, tiden går fort så ta vare på hver dag og nyt!

Naturen vår byr på seg selv i disse dager, men trå varsomt i skogen og hold deg mest mulig til stier slik at vi ikke unødig forstyrrer ynglingen til dyr og fugler og ha hunden din i bånd.

I tillegg har det nå over tid vært lite med nedbør så vi er inne i orange farevarsel ang brann og brannvesenet vårt er på tå hev. Så ikke fyr opp bål i skog og mark og unngå uvettig bruk av griller!

Fiskevanna våre ligger innbydende til og venter på å bli benyttet!

All ungdom under 16 år har etter et samarbeid med vår klubb og Lågen Lakselag SA mulighet til Gratis å fiske laks i Holmfoss ifra båt sammen med våre dyktige instruktører Håkon Torsvik tlf 996 03 240 eller Jan Ivan Karlsen tlf 916 47 750. Det går masse fin laks på elva for tiden.

Båten vår i Surte er også på plass og ønsker om å bli brukt.

Hold også av dagen 17.juni og bli med på Villaksens dag i Holmfoss.

 Gapahuken I Laubu er under oppbygging, den blir kjempefin med mange muligheter for bl.a. overnatting, ta en tur og se hva  Fiskeutvalget og andre ildsjeler har fått til!

Skytebanene våre er åpne på  mandager og torsdager.

I morgen søndag 4.juni er det Nordisk Jaktskyting dvs. skyting både med hagle og rifle, er du ute å går så ta en tur oppom, det er mulighet for kjøp av både vafler og pølser.

Trenger du ny ettersøkshund til høstens jakt så må du enten ha skriftlig avtale med noen eller egen hund. Ta kontakt med Øystein Allum for blod- og fersksporprøver!

Jaktutvalget er nå på jakt etter nye Ettersøksdommere - er det noe for deg eller lurer du på hva det går ut på så ta kontakt med Øystein!

Ta med hunden din og kom til Allum på tirsdag den 6.juni kl 18.oo vi ønsker å bidra til sosialisering og utstillingstrening. Vi gjentar dette den 13. og 20. juni også, alle dager med instruktør. Oppmøte kl 18.00 et arrangement for alle, ingen påmelding!. Nyttig trening både for hund og eier, som er gratis.

Ungdom- og damegruppa har plass til mange flere, så kvalifiserer du til en av disse gruppene eller kjenner noen så ta kontakt og bli med!

Uansett nyt dagene og husk båndtvangen!

tempImageyV6gpY.png
Holmfoss -stedet hvor laksen boltrer seg!

 

 

 

 

Følg oss på Facebook og Instagram

 

LogoHJFLpixlr.png

Informasjon om Hedrum Jeger og Fiskerlag

Nyheter fra Hedrum Jeger og Fiskerlag

Aktivitetskalender for Hedrum Jeger og Fiskerlag

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Hedrum JFL
NJFF Vestfold

Lokale medlemsfordeler