MENY hamburgermeny Close-menu button

Familiecamp på Malmøya

NJFF Vestfold arrangerer familiecamp sammen med Sandefjord JFF og Tjølling JFF. Stedet er Malmøya i Viksfjorden (Larvik).

Publisert 01. juni 2022 kl. 10.53

Hold av helgen 5-7.august. Da arrangerer vi en flott og gratis familiecamp med fokus på fiske og friluftsliv. Det blir aktiviteter for barn og unge, og fiskekonkurranse med mye mer. Campen er for barn i alle aldre med følge av foresatte. Vi kjører båt ut til øya, og alle ligger i telt der ute. 

Familiecamp.JPG

Vi holder frokost, lunsj og middag (ved spesielle matbehov, tas dette med selv). Dere tar med eget campingutstyr og fiskeutstyr og klær etter forholdene. Campen er gratis for medlemmer, og det er mulig å melde seg inn under campen. Stedet er Malmøya i Viksfjorden i Larvik, og tidspunktet blir fredag 5.august, kl 1800 til søndag 7.august ca kl 14. Oppmøte ved Seilerhytta i Viksfjorden kl 1800.

Familiecamp 2.jpg

All påmelding til [email protected] med navn, alder og adresse på alle deltakere, samt kontakttelefon til foresatte. Påmeldingsfrist 02.august. Spørsmål kan rettes til ungdomskontakt Kim A. F. Karlsen mob 90812611 eller regionsekretær Øystein C. Rønning mob 95763666.