Stine Hagtvedt fikk full klaff på villreinjakta.

Introjakt på reinsdyr for jenter (fulltegnet)

Eksklusivt medlemstilbud for jenter fra Vestfold. Introduksjon reinsjakt 28-30.august. Gratis for medlemmer i Vestfolds lokalforeninger. Jakta er fulltegnet, påmelding stoppet.

Publisert: 12. juni 2023 kl. 08.22

Sist oppdatert: 22. juni 2023 kl. 07.33

Vi har fått noen få eksklusive plasser for reinsjakt fra Bjåen i Setesdalen, som tildeles kvinnelige medlemmer i lokalforeninger i Vestfold. Det er krav om bestått jegerprøve og storviltprøve med eget våpen. 

Pakken inkluderer opphold og overnatting på Bjåen turisthytte mandag 28. til onsdag 30.august, med teori første kvelden, jakt to dager med instruktører, og middag på tirsdag. Det som kommer i tillegg er felleskjøring i bil og all mat utenom den ene middagen. Nødvendig utstyr er våpen, kikkert, kniv, stor ryggsekk, inngåtte fjellstøvler, varme og vanntette klær, fjellduk, samt mat og drikke til alle dagene. Det er nødvendig med god kondisjon! Svært kupert terreng.

Avreise vil skje etter nærmere avtale ca midt på dagen. Det er et begrenset antall plasser. Påmelding og spørsmål rettes til vestfold@njff.no send navn, adresse, mobnr og hvilket lokallag du er medlem av. Regionsekretær Øystein Cock Rønning mob 95763666.