
Koselig julebord for seniorene.
Sven Åge Henriksen og Bjørn Gramm sørget for nydelig mat og god stemning da julebordet til seniorene gikk av stabelen sist fredag.
Publisert: 16. desember 2022 kl. 09.29
Sist oppdatert: 16. desember 2022 kl. 09.31
Sven Åge Henriksen og Bjørn Gramm sørget for nydelig mat og god stemning da julebordet til seniorene gikk av stabelen sist fredag. Berit Gramm og Lisbeth Henriksen hadde også en finger eller ti med i spillet. Julebordet var jo så nydelig dekket.

Til forrett var det rakfisk. Sven Åge hadde selv fisket ørreten på sin årlige tur til Hemmeligvannet. Fisken var aldeles nydelig dandert og ble servert på en elegant måte av guttane.



Det var mange som ikke hadde spist rakfisk før. Men de nøyt den til fulle. Spørsmålet var for mange: Hvordan lager man rakfisk?
Sven Åge fortalte grundig om prosessen fra ørretens veg fra vann til bord.
Til hovedrett ble det servert tradisjonell julemiddag. Ribbe, medisterkaker og medisterpølser. Selvfølgelig det vanlige tilbehøret.
Til dessert var det iskake og hjemmelaget kransekake. Nyydelig.
Seniorene har slitt litt med å gjennomføre aktivitetene sine. Mange er opptatte i det daglige med sysler knyttet til jakt og fiske. Men mange aktiviteter er blitt gjennomført.






Har du gode forslag til hva vi seniorer kan gjøre i 2023. Ikke nøl, la oss få høre fra deg.