Rypetaksering

Hundeutvalget

Jakt med hund har lange tradisjoner i Norge. Innenfor jakthundene er det mange forskjellige grupper og innen disse gruppene er de ulike rasene avlet frem med hver sine særegne kvaliteter som gjør disse til gode jakthunder.

Vi vil legge til rette for opplæring av jakthunder, herunder dressur i form av hverdagsdressur og spesifikk opplæring av jakthunder, aversjonsdressur (hund/ sau) og ettersøk. Vi ønsker å skape et engasjement blant eiere av jakthunder i vårt område og å skape arenaer der det gis informasjon og opplæring knyttet til trening og hold av jakthunder.

Hundeutvalget har ansvar for hundejordet ved Semsvann og ber alle brukere om å følge retningslinjene som er slått opp der. 

Informasjon om aktiviteter og nyheter legges ut på hjemmesidene til Asker JFF og på hundeutvalgets facebookside.

Aktivitetsplan for 2024 er under utarbeidelse og vil bli publisert på denne siden på nyåret.

Leder: Terje Holmberg
 

Salg av hundefòr
Asker JFF selger hundefôr AJFF tilbyr nå hundefòret Sportsmans Pride. Fòret er av høy kvalitet, til en rimelig penge.


I forhold til veiledende pris på fôret Sportsmans Pride, kan du som jakthundeier spare en tusenlapp i fôrkostnader pr hund, og enda mer i forhold til konkurrerende fôrmerker! Avtalen gir dessuten inntekter til din lokalforening, penger som kommer deg som medlem til gode.

 

Priser:

Energifòr (Lilla)

kr. 495​,- pr. 15 kg.

Vedlikeholdsfòr (Gul)

kr. 475,- pr. 15 kg​

Senior/light (Lyseblå) 

kr. 475​,- pr. 15 kg

Puppy (på bestilling)

kr. 485.- pr. 15 kg

X-tra hundepølse

kr. 60,- pr. 800 g.

 

Senior / light passer godt for eldre hunder og hunder på diett. Er en mellomting mellom gul og lilla. Hundpølser passer godt i jakta og andre aktive perioder. Kan også brukes til blanding med tørrfor for kresne hunder.
Se sidene til Porthos for fullstendig info.

Betales på Vipps #103123 når man henter eller til AJFF konto 0530.03.06456 og merk tydelig med navn og hva det gjelder. Fòret utleveres fra vårt lager mot kvittering.

Åpningstid: 18.30 - 20.00.  mandag annen hver uke i partallsuker 2-4-6-8 osv. Lageradresse: Øgårdsveien 35, 1390 VOLLEN (stort hvitt bygg m/dobbel garasje) 

AJFF får 50,- pr solgte sekk. STØTT DIN LOKALFORENING OG KJØP FÒR AV OSS!! 

Kontaktpersoner:

 

Stein Andreas Mæhre

995 83 908

[email protected]

Martin Nilsen

958 12 455

[email protected]

 

Hundejordet
Hundejordet administreres av AJFF, og du finner det langs veien rundt Semsvannet ca 200 meter fra parkeringsplassen ved Sem gjestegård.

Hundejordet kan stenges noen onsdager fra 18-21 i forbindelse med gjennomføring av kurs og aktiviteter i regi av AJFF hundeutvalget. Dette varsles på hundeutvalgets facebookgruppe og på oppslag utenfor hundejordet.

Området er inngjerdet og går ned til Semsvannet. Om vinteren er jordet stengt.  Vi oppfordrer alle brukere av Hundejordet å bidra med kr. 300,- på VIPPS 103122.

Kontaktperson: Toril Weum Ekjord 93235781

eller

Terje Holmberg 93233660

hundejordet kart.jpeg