Skytekveld med pistol

8 flotte damer ble tatt veldig godt imot på pistolbanen av Asker Skytterklubb 24.02.23, de hadde lagd ett fantastisk opplegg for oss.

Publisert: 28. februar 2023 kl. 12.44

Dette var ikke noe vi hadde gjort tidligere, men det ga virkelig mersmak, at det ble så fantastisk som det ble kunne ingen gjettet. Her ble det mange flere rekrutter på pistolbanen fremover. 

Vi startet med sikkerhetsopplæring, den var streng og nøye forklart. Noe som gjorde alle oss mye tryggere, da visste vi at vi var trygge denne kvelden. 
Vi startet med .22 kaliber pistoler, øvde på å sikte riktig, og hvordan vi bør stå. De ga oss masse tips under og etter skytingen. 

Etter en pause med litt brus og kjeks, ble grovkaliber pistolene dratt frem. OG DET VAR GØY. Og kanskje litt skummelt. Men vi hadde flere trygge og erfarne mennesker rundt oss som forklarte alt, så ingen håndledd ble ødelagt under skyting. 

Tilbakemeldingene fra deltakerne var at de ville ha informasjon om sikkerhetskurs fremover, rekruttskyting etc. For DETTE ville vi fortsette med. Så her legger jeg med litt informasjon, men all informasjon ligger på dem sin hjemmesiden, så sjekk den ut. 

Tusen takk til gutta som brukte sin fredagskveld på oss kvinnene i Asker JFF og instruerte oss, og ga alle sammen en fantastisk opplevelse. Vi setter så utrolig stor pris på dette. <3

Asker Skyteklubb hjemmeside

Rekruttskyting
På denne lenken får du all informasjon om rekruttskytingen. 
Som feks: Rekruttskytingen er vårt tilbud til personer som har liten eller ingen erfaring med skyting med pistol/revolver

Asker Skyteklubb arrangerer rekruttskyting de fleste onsdager klokken 18:00 til 19:30.

Det er forhånds påmelding for å være med på rekruttskyting, du kan melde deg på i vår skytelogg. ( Lenke på hjemmesiden dems) 

 

IMG_7239.JPG
Manglet en her, for Signe tok bildet.


 

IMG_7172.jpg
Signe er en fantastisk skytter (det var henne sin første gang, men helt sikkert ikke siste) og ble beste skytter med høyest poengsum på .22 konkurransen vår. GRATULERER MASSE <3


 

IMG_7237.JPG
Vi var fullt fokusert under skytingen

 
IMG_7186.jpg
For noen flotte pistoler vi fikk skyte med. 
Heldige var vi.