Vintercup Jaktfelt 2024

Lørdag 6 april arrangerte Ås JFF året siste runde i Vintercup Jaktfelt. Årets siste (?) snøfall kom dagen før, så også siste runde fikk "vinterlige" forhold.

Publisert: 07. april 2024 kl. 20.48

Sist oppdatert: 07. april 2024 kl. 20.51

Totalt har 68 jegere/skyttere prøvd seg en eller flere ganger på de forskjellige figurene, og 31 av dem har deltatt på 3 eller flere omganger. I år har Henrik Otten greid å bryte en "tradisjon" ved å vinne Vintercup Jaktfelt. Jon M Kristiansen har hittil hatt en meget imponerende seiersrekke, men i år smalt Otten til med en knallomgang med 148 poeng på siste runde, og knep derfor seieren med fattige 2 poeng foran Kristiansen. Rifleutvalget gratulerer!!!

Resultatliste finner du her:  Vintercupen 2024 - Resultatliste

Vi håper alle har satt pris på den uhøytidelige konkurransen i år, og ønsker alle velkommen igjen neste vinter. Rifleutvalget har tatt til seg det faktum at små ulver og vanlige rever til tider kan ligne veldig på hverandre. Vi kan derfor love at neste vinter vil det (sannsynligvis) bli fjær og fire bein på de to aktuelle holdene.

Neste lørdag er det dugnad, så det vil ikke være skyting på Ålerudmyra. Baneanlegget bærer preg av å vise tegn til slitasje, så vi oppfordrer så mange som mulig til å komme for å "ta i et tak" lørdag 13 april. Se egen nyhetssak for detaljer om dugnaden.