MENY hamburgermeny Close-menu button

Fiske

Fiskegruppa i Aurskog JFF ønsker flere aktive!

Fiskegruppa Aurskog JFF

Fiskegruppa i Aurskog JFF ønsker flere aktive!

Tilgjenngelig båt i Tævsjøen


Fiskegruppa i Aurskog JFF ønsker flere aktive!

Ørret av grov kaliber kan finnes i mange av våre sjøer

​Liker du å meite eller pilke? Kanskje gjeddefiske etter grove gjedder? Eller er det tørrflue etter vàr ørret som gjelder?

 

Vi har en aktiv fiskegruppe som bruker svært mye tid på sin lidenskap. Enetn det er isfiske etter små og svarte abbor, eller storvokst ørret med wobbler. Og det beste er at de gjerne vil ha med seg flere.

Foreningen har en liten båt i Svarttjenn, samt en felles båt i Tævsjøen. Den felles båten krever kjøp av nøkkel til 150,- samt booking av bruk. Til gjenngjeld kan Tævsjøen gi abbor på over kiloen, gjedde på mer enn 6-7 kilo og ørret over 5 kilo!! Tålmodighet er nok et stikkord i  denne sjøen, men det kan betale seg godt!

 

Foreningen disponerer flere teiner for bruk på våren, de fleste av disse blir brukt i et tjern som heter Borstadtjenn. Dette tjernet ligger i et av våre jaktterreng ved skyteanlegget vårt.

 

Det arrangeres årlig fiskedager både på vinter og sommer. Her kan ofte de yngste få både gratis utstyr og opplæring i bruk av "proffe" fiskere. Dette er fine dager for hele familien å bli med på!

 

En gammeltradisjon i foreningen har vært klubbmesterskap i isfiske, dette har vært borte en liten stund, men kanskje kommer det tilbake snart. Dette har vært svært populære og sosiale tilstellninger med enkel premiering. 

04042010024.jpeg

Mye fin åbbor i våre tjenn og vann!

Mange av foreningens medlemmer er ivrige isfiskere

I tidligere tider avholdt Aurskog jff flere isfiskekonuranser, sa selv NM er arrangert av ajff.

Nå er det nok mest sosialt, men vi har noen virkelig ivrige og dyktige isfiskere. Hva med å bli med dem en dag?

Vi håper og at i løpet av vinteren 2017 kan bli et klubbmesterskap igjen?!​

IMG_8018.jpeg

Fluefiske er ikke umulig!

Vi har utstyr og kompetanse til fluebinding i vår forening!

​​Hva med å bruke noen av vinterkveldene til litt fluebinding?

Hvis interessen melder seg har vi alt som trengs for å komme igang! Hva med å møtes i Grandalen for litt sosialt sammen med ei bindestikke og litt fiskefilm?​