MENY hamburgermeny Close-menu button
Rypetaksering

Hund

Jakt med hund har lange tradisjoner i Norge. Innenfor jakthundene er det mange forskjellige grupper og innen disse gruppene er de ulike rasene avlet frem med hver sine særegne kvaliteter som gjør disse til gode jakthunder.

Velkommen med hund til oss.

Hund

Trening på "linebjørn".


Hund

Trening i villsvinshegn

​Aurskog JFF har egen Linebjørn som blir styrt av trent personell. Her kan man få en bedømmelse av hvordan hunden reagerer på møte med bjørn. Linebjørnen lukter og låter som en virkelig bjørn.

 

Aurskog JFF har og en avtale om trening av hunder på villsvin. Det vil bli felles turer med trening i hegn utover vår og sommer. Kontakt oss for mer info

 

Det vil bli satt opp treninger og tester i løpet av vår og sommer.

Hundeklubber, lag og foreninger kan gjøre avtaler for egne treninger hvis ønskelig.

Teste din hund i villsvinshegn?

Teste din hund i villsvinshegn?

Støveren Lexi loser på villsvin i hegn


Teste din hund i villsvinshegn?

​Aurskog JFF har nå muligheten til tilby testing av hunder i hegn på villsvin. Dette foregår i Sverige, 2,5 time med bil fra Aurskog.

Det vil være mulig å forsøke seg i tre forskjellige vanskelighetsgrader på villsvinene, hor en uerfaren hund oftest starter i det enkleste. Hvis hunden viser gode takter flyttes deen raskt videre over til tøffere utfordringer.

 

For at en slik tur skal kunne arrangeres må det være fra 6 til 15 påmeldte, og det vil foregå over en lang dag. Tidlig avreise, og sen hjemkomst.

Interessert? Ta kontakt med Morten Lindvik eller Sten Erik Hagen