MENY hamburgermeny Close-menu button

Jakt & Viltstell

Jakt og viltstell i Aurskog JFF

Jakt og viltstell

Harajakt i våre terreng


Jakt og viltstell

Det finnes store tiur i våre terreng

Viltstellgruppa i Aurskog JFF er en aktiv gruppe. Foruten det store arrangementet "Urskaureven" holder de egne skytetreninger og fellesjakter. Det er ofte samlinger med film eller temakvelder i klubbhuset i Grandalen, av og til kommer også foredragsholdere.

Med en større samling jegere i denne gruppa er mulighetene og store for å få kurs i noe man ønsker å lære med om. Revejakt i alle former, grevlingjakt i alle former, fuglejakt med og uten hund, harajakt, fellefangst og rådyrjakt for å nevne noen.  

 

Viltstellgruppa har og en Linebjørn for trening og testing av hunder mot bjørn. Ta kontakt med oss for eventuelle avtaler om trening eller testing.

 

Aurskog JFF disponerer to jaktterreng i Aurskog. Disse huser bra bestander av hara, fugl og rådyr. Jaktkort er tilgjenngelig for alle, og kan kjøpes på Inatur.no​. Totalt har vi fellingstillatelse på 12 rådyr.​​ 

I tillegg kan vi tilby åtejakt på rev fra egen revebrakke og fellesjakter med hunder. 

Urskaureven

Urskaureven

Luna


Urskaureven

bålkos

​Aurskog jff sin Viltstellgruppe arrangerer Urskaureven i områdene rundt Aurskog.

Aurskog JFF har feller til utlån

Fellefangst
Fellefangst

Det er flere av foreningens medlemmer som er dyktige fangstmenn, og mulighetene for tips til hvordan man kan komme i gang er gode.

Foreningen har også feller til utlån til sine medlemmer.​

Waierbjørn

Waierbjørn

NEG jobber med bjørnen


Waierbjørn

NEG jobber med bjørnen

Aurskog JFF har egen Linebjørn som blir styrt av trent personell. Her kan man få en bedømmelse av hvordan hunden reagerer på møte med bjørn. Linebjørnen lukter og låter som en virkelig bjørn.

 

Aurskog JFF har og en avtale om trening av hunder på villsvin. Det vil bli felles turer med trening i hegn utover vår og sommer. Kontakt oss i styret for mer info​

 

Her kan du se en youtubefilm av Linebjørnen...​