MENY hamburgermeny Close-menu button

BJFF ung

Ungdomsgruppa er superaktiv og vi teller over 50 medlemmer som deltar på forskjellige aktiviteter. Det jobbes knallhard for at barn og unge skal få et godt tilbud innenfor Jakt, Fiske og Friluftsliv. Ungdommen får være med å bestemme og gjennomføre våre aktiviteter.

Ungdomsgruppa i BJFF.

Magdalena Maj Larsen

Nyvalgt som Ungdomsleder i 2022 og  er klar til å brette opp armene og jobbe for at Barn og Unge skal få et godt tilbud innenfor Jakt, Fiske og Friluftsliv

Vi har alltid plass til flere om noen ønsker å være med oss i arbeidet for barn og unge

 

Vi jobber for å hele tiden ha et bredt tilbud med aktiviteter til barn og unge i vår forening

Her er noen av de aktiviteter vi har i 2022

Søndag 30 januar Is pilkedag med mat til alle barn og unge. Dette arrangeres på Røytjenn (forbehold om is)

Søndag 12 Juni lager vi Fiskesommer for alle barn ved Røytjenn

 Sommeren byr på mange aktiviteter for våre barne og ungdomsmedlemmer, Dette er ting som kai fiske og trolling fiske fra båt for våre medlemmer og selvfølgelig grillkvelder med gode historier.

Sommeren 2022 setter vi opp en Villmarkscamp i samarbeid med NJFF Akershus

23-27 juni Gjeddevasskoiene / Nord-Odal. Påmelding vil bli annonsert i god tid

I April starter vi opp et nytt kull for de som vil delta på vår Jakskytterskole. Dette er en skole for de barn og unge som ønsker å lære seg jaktskyting primært med hagle. Vi mottar støtte fra NJFF sentralt til vår jaktskytter-skole og kan derfor tilby dette til deltagerne til symbolsk pris.

Påmelding til Jaktskytterskolen vil bli lagt ut her……..  ønsker du mer info om skolen kontakter du oss

 

Fra Vinteren 2022 skal vi prøve oss på mange aktiviteter som er direkte relatert til NJFF, Men også noen andre ting som vil være nyttig for barn og unge.

Her vil det være ting som. Duejakt, Førstehjelpskurs, Sopplukking, Varmrøyking av vilt, Rådyrjakt med drivende hund, Sjøørrets fiske i Oslofjorden, Fuglestell og Dropskoking, Praktisk fellefangst på mår og mink, Pilke konkurranse på isen, og kurs i matlaging på bålpanna, 

Aktivitetsdag på settefisk anlegget der vi får se oppdrett av fisk, Skyting med salong rifle. Fiskesommer.  Ønsker du mer info om disse aktiviteter kontakter du oss

 

Vi har mange Vennskapsforeninger som ofte inviterer oss med på ting og aktiviteter og vi deltar der vi har kapasitet, Vi oppfordrer også andre foreninger som ønsker å samarbeide med oss om å ta kontakt med oss, Kanskje er det akkurat din forening vi har et samarbeidsprosjekt med neste gang.

Ønsker du mer informasjon om oss kan du sende en mail til oss eller ringe oss​     
Magdalena Maj Larsen / Ungdomsleder

[email protected]  48 95 14 47

Sjekk også vår instagram konto @bjffung