Jule sti 50 duer / Sideligger event

Leird​​​uesti​​ ​Skyting med hagle mot leirduer på en leirduesti i terrenget, evt. på en sportingbane (leirduebane med kastemaskiner som gir varierte skytevinkler). Leirduestien består av enkle og doble duer, og det skytes oftest 50 skudd.

Publisert: 26. oktober 2023 kl. 21.19

Sist oppdatert: 14. november 2023 kl. 14.20

Jule Sti 50 duer med Sideligger-klasse / Event - Bjørkelangen J.F.F

2. desember 2023 fra klokka 10:00

Dette er vær avhengig og derfor åpner ikke påmeldinga før onsdag 22 november, Forhåndspåmelding her https://www.leirdue.net/?stevne=9976&meny=pamelding


Ungdomsgruppa i Bjørkelangen JFF inviterer til Leirduesti midt i julestria, Glem alt om pakker og ribbefett og kom til oss for en hyggelig dag med skyting og sosialt.

Denne stien arrangeres av våre ungdommer som har fått opplæring gjennom Jaktskytterskolen vår, Alt driftes av ungdommen og overskuddet går direkte til ungdomsgruppa vår.
Man deltar enten med normale hagle og/eller sideligger

Dette stevnet fungerer også som årets sideligger event der vi premierer de som stiller med sideligger og tweed ( premieres med tittel lord of the day and lady of the day)

Det blir kiosk servering der en får kjøpt litt å bite i samt skudd til selve stien, Vi tar helst Kort og Vipps som betaling. Selvfølgelig blir det også sjokolade lotteri som tidligere


Stevnet er ikke approbert i NJFF og danner ikke grunnlag for klasseføring, Derfor har vi det som heter Jegerklassen, Hvis du vil delta i jegerklassen skyter du og resultatet ditt vil ikke bli ført på noen lister eller publisert. Vi premierer beste autentiske engelske antrekk denne dagen så kom med stil.

Ellers kjører vi med samme regler som NJFF for Leirduesti 1/4 premiering til alle som deltar i normale klasser på stevnet.

Det gis ingen refusjon av påmeldingsavgift, Men skyttere som er påmeldt og ikke kan stille til start kan overdra plassen sin til andre deltagere

Etter første runden kan du gå stien flere ganger som treningsrunde hvis det er ledige plasser, Påmelding til dette gjøres i sekretariatet. treningsrunden koster 150.- pr runde og danner ikke grunnlag i premieringen på konkurransen. De som velger å gå runden igjen kan gå denne som Simo sti om de ønsker litt ekstra utfordring


Stevnepriser:

A, B, C, E1, E2, F, Gjest, Jeger:250 kr
D1, D2:150 kr