MENY hamburgermeny Close-menu button
Jaktskyting er en konkurranseaktivitet som interesserer mange av NJFFs medlemmer.
For å bli en dyktig jeger trengs det en viss porsjon praksis, deriblant skytetrening.

Skyting

Skyting er en av de viktigste aktiviteten til Lillestrøm & Strømmen JFF. Banen vil åpne torsdag 2 mai 2019.

​​Like ved Stilla på Lillestrøm er foreningens haglebane. Her trenes det jegertrapp mandag, tirsdag og torsdag i sommer-halvåret men er stengt på røde dager og i juli.

Tirsdager har vi normalt instruktør til stede for å guide de som måtte ønske litt hjelp for å bli enda bedre. Mandag og torsdager er det mer "vanlig" skyting, men også her vil man som oftest få hjelp og tips underveis om man ønsker det. Utlånshagle har vi også.

Medlemmer har ekstra gunstige priser på haglebanen. Hos oss kan du betale med kontant eller Vipps.​

Vi har nå rustet opp banen, slik at vi endelig kan stå under tak, samt mulighet for 2 duer. Vi har også fått tilpasset banen for rullestolbrukere.

​Foreningens lokaler leies av Skedsmo Skytterlag, og mange av foreningens medlemmer trener her rifleskyting for å bli mest mulig rustet mot jakta. For å se hvilke tider det er rifleskyting gå inn på Skedsmo skytterlag sine nettsider. www.skytterlag.org

Er du ny i "gamet" eller nyinnflyttet ta kontakt på [email protected] eller møt opp på våre baner, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Vi er flere medlemmer som er aktive innen de ulike jaktskytegrenene, vil du henge med på et stevne eller to, ikke nøl med å ta kontakt.