Ungdomsutvalget

Ungdomsutvalget setter i gang en serie aktiviteter med jakt, fiske og friluftsliv i fokus. Tilbudet er åpent for barn og ungdom mellom 10 og 17 år og det er helt gratis!

Deltakerne skal bli kjent med likesinnede ungdommer på Nesodden. De skal også møte voksne som er gode rollemodeller og praktiserer jakt og fiske på en sikker og human måte. De voksne som deltar skal også lære bort basisferdigheter innen jakt, fiske og friluftsliv med de muligheter foreningen disponerer.

Ungdommene skal få erfaringer med basisferdigheter som påkledning til uteliv til ulike årstider, bålfyring, kart og kompass, skyting med hagle og rifle, våpenhåndtering, sikkerhet under jakt, og ulike former og teknikker innenfor jakt, fangst og fiske.

Vi ønsker å videreføre norsk kulturarv og fremme egenskaper hos ungdommen som gjør dem i stand til å ha glede av og ta vare på seg selv og andre under jakt, fiske og friluftsliv. Vi vil også legge til rette for at neste generasjons stolte jegere høster av naturens overskudd og lærer å ta vare på og tilberede fisk, vilt og nyttevekster.

 

Det er satt opp fire kvelder, men vi har spart mange godbiter til høsten og vinteren. Vårens program blir slik:

• Onsdag 3. mai – Miniatyrskyting og pizza på Tyristua.

• Onsdag 24. mai – Snekring av fellekasser.

• Onsdag 7. juni – Makrell- og sjøørretfiske fra land og båt.

• Tirsdag 13. juni – Tur til haglebanen

Kl 18:30 - 20:30

Påmelding skjer på mail til [email protected]. Det er plass til inntil 14 deltakere, og de som melder seg først på får plass. 

(Det er nå fult)