Fiskesommer 2022 - en knallsuksess!

Oppegård Jeger- og fiskeforening hadde rekordmange barn innom sitt årlige arrangement, men det er plass til enda flere

Publisert: 10. september 2022 kl. 19.19

Sist oppdatert: 11. september 2022 kl. 11.08

Det er tydelig at Friluftsliv og Fiske blir mer og mer populært for tiden. Slik virker det i hvert fall når Fiskeutvalget i Oppegård Jeger- og Fiskerforening (OJFF) arrangerer det årlige «Fiskesommer» for barn og unge.

Dette er et arrangement som foregår over hele landet, hvor det er Norges Jeger -og Fiskerforening (NJFF) som står bak. Målet er få opp interessen blant barn og unge, en fin hobby som man kan ha resten av livet.

Som vanlig var det Nordenga ved Kolbotnvannet som var stedet også i år, et flott og trygt sted for slike arrangementer for barn.

Rekord

Over 30 forventningsfulle og spente barn og unge møtte opp. Dette var ny rekord! Medlemmene i OJFF hadde forberedt seg godt med utstyr, og de ivrige barna fikk låne egnede fiskestenger av foreningen. Med disse stengene, med god instruksjon fra av OJFF’s medlemmer, og med hjelp med å få på agn, så tok det ikke lang tid før de første fiskene beit på krokene. Da ble det «liv i leieren», og barna ble veldig ivrige. Det ble for det meste mort, men også en fin abbor.

Etter et par timers fiske var det mange som var sultne og hadde lyst på grillpølser, brus, kjeks og kaffe, og det var tydeligvis populært. De 90 pølsene og kjeksen forsvant ganske fort.

Til slutt ble det selvfølgelig flotte premier til alle fiskerne, noe som ble meget godt mottatt. Tilbakemeldingene fra både barn og foreldre over arrangementet var meget positive.

Vi i i OJFF gleder oss allerede til neste års arrangement.

Brygga-1.jpg
MYE FOLK: Fiskeinteressen blant våre yngste er det ingenting å si på.
stolthet.jpg
STOLT FISKER: Sjekk dét stolte dollargliset!
Brygga-2.jpg
TRANGT OM PLASSEN: Mange forventningsfulle fiskere deltok på Fiskesommer 2022.
bet.jpg
BET PÅ KROKEN: Denne abboren lot seg lokke av den unge fiskeren til høyre.
stand.jpg
Pølsekø

I Oppegård Avis kan vi lese samme reportasje : https://www.oavis.no/fiskesommer/fiskesommer-2022-en-knallsuksess/689184