Klubbmesterskap!

13. mai er det duket for årets klubbmesterskap!

Publisert: 03. mai 2023 kl. 23.19

Sist oppdatert: 04. mai 2023 kl. 01.04

Lørdag 13. mai avholder vi klubbmesterskap i jaktfelt og sporting! Kom på banen og vis at du behersker både rifle og hagle, så har du muligheten til å stikke av med en råflått premie!

Klubbmesterskapet består av én rifle og én leirdue gren. For rifle er det jaktfelt som gjelder. Her er det 6 ulike hold og totalt 30 skudd. På leirdue så blir det en serie på sporting-banen.

Det er mulig å delta i følgende klasser: Herre, dame og ungdom (til og med året man fyller 18).

Det koster 100,- for påmelding i herre- og dame-klassene. Dette dekker ikke ammunisjon. Og for ungdom er det helt gratis!

Påmelding åpner kl. 09:30 og første lag starter med jaktfelt kl. 10:00. Første lag på sporting starter kl. 13:00. For å kunne bli klubbmester må man delta i både jaktfelt og sporting. Vi har en knall-god premie som det er verdt å kjempe om, så det er ingen grunn til å ikke delta i begge grener. I tillegg til hovedpremien har vi også en del andre flotte premier.

Hovedpremien blir en jaktradio-pakke av typen Zodiac Waterproof Digital til en verdi av
4 574,-!!!

Zodiac.jpg
Bilde: Zodiac Norge AS

Det vil også være aktiviteter for barn og unge, som natursti og luftgevær skyting. Så her er det bare å ta med seg hele familien for en flott dag på skytebanen.

Vi vil holde kiosken åpen gjennom dagen for de som trenger noe å tygge på og litt drikke. Vi vil også fyre opp bålpanna i lavvoen, så det er mulig å ha med egen mat å varme der dersom det er ønskelig.