MENY hamburgermeny Close-menu button

Ungdomsutvalget

​​​​​Ungdomsutvalget i RJFF er møtestedet for barn og unge. Vi gjennomfører mange ulike aktiviteter i løpet av året som er spesielt rettet mot barn og unge. Skyting, fisketurer og felles jakt på duer, rådyr og skogsfugl. I tillegg er vi selvsagt aktive deltakere på de faste aktivitetene i RJFF, slik som bruk av skytebanen, hundedressur, utsetting av fisk osv. Ungdomsutvalget har et fint miljø der alle er velkommen, og vi vil gjerne ha enda flere medlemmer.

Fotokonkurranse.jpg
Illustrasjon: Eivind Svendsen


Konkurransen er for deg mellom 10 og 26 år. I år er konkurransen delt opp i fire. Med premier ca. hver tredje måned. Det blir mange delpremier gjennom året. Hovedpremien har en verdi på 9000 kr. Så her er det bare lade kameraet/mobilen før hver tur :)

  • ​​​​Del en er fra 1. mars til 31. mai.
  • Del to er fra 1. juni til 30. september.
  • Del tre er fra 1. oktober til 31. desember.
  • Del fire gjelder over hele perioden, med en fet premie i enden. (En Garmin Alpha 200i Håndenhet. Med verdi på ca. 9000 kr!)

Konkurranseregler:
For å delta i konkurransen må man være mellom 10 til 26 år. Deltager må bo i Rælingen, eller være medlem av RJFF. Er du mellom 10 og 26 år og bor i Rælingen, må du ved første innlevering, skrive ditt postnummer og eventuelt hvilken skole i Rælingen du går på. Om du er mellom 10 og 26 år, og er medlem i RJFF, men ikke bor i Rælingen, må du oppgi ditt medlemsnummer ved første innlevering.

I hver delkonkurranse kan man få et lodd per bilde man sender inn. Maks antall lodd per delkonkurranse er 10. Det betyr at om man sender 10 eller flere bilder, vil man få maks antall lodd for delkonkurransen.