Leirdueskyting

Formålet vårt er å tilby god trening for hagleskyttere uansett ferdighetsnivå i trygge omgivelser på Åli.

Velkommen til leirdueskyting i Ski JFF

Vi har en sjarmerende leirduebane i skogen mellom Krokhol og Siggerud.

Hos oss er alle hagleskyttere, uansett ferdighetsnivå, velkommen. Vi har hagler for utlån for de som ikke har eget våpen. Hovedbanen med 5 standplasser skyter vi primært "Compak sporting". Det vil si at vi har flere kastemaskiner som gir varierte skuddsituasjoner og bedre treningseffekt for jakt. 

Vi har i tillegg en treningsbane hvor det kun er en standplass. Her kan en eller flere trene i ro og mak. Den er veldig kjekk hvis man er litt rusten i formen eller vil terpe på teknikk.

På banene bruker vi duekort for påmelding. Det fungerer slik at man kjøper et duekort som man så fyller med så mange duer man vil. En vanlig serie "koster" 25 duer. 

Har du lyst til å prøve hagleskyting, er det bare å møte opp på Åli leirduebane​. Hvis du er helt fersk er det fint om du gir beskjed i kassen slik at vi kan hjelpe deg igang. Vi selger skudd og duer på banen og tar kortbetaling, "tæpping" med telefon/klokke eller Vipps.

Åpningstider

Åpningstider og oversikt over aktiviteten på banen publisere på to måter; aktivitetskalender på hjemmeside samt en tradisjonell terminliste.

Aktivitetskalender

Terminliste 2024

Kontakt oss

Kontakt oss i åpningstiden på banen. Banemannskapene klarer å svare på det meste.

Utenom åpningstid har vi en gruppe på facebook som vi anbefaler alle brukere av banen å bli medlem av. Her kan man få svar på spørsmål og følge med på det som skjer på haglebanen. 
https://www.facebook.com/groups/Skijffleirdue/ 

Det er også mulig å kontakte utvalgsleder Fredrik Fornebo på 412 58 304 eller [email protected].

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse til parkeringsplassen ved Åli i kartet nedenfor. Veien fra parkering til bane er godt merket.

Er du interessert i konkurranseskyting? Ski JFF har flere aktive skyttere og vi ønsker flere velkommen til et sosialt og trivelig konkurransemiljø.

​​​​​De aktive skytterne i Ski JFF skyter konkurranser i Nordisktrap, Jegertrap, Leirduesti og ​Compak Sporting.

Det skytes mange stevner i løpet av året, alle aktive skyttere reiser rundt for egen regning og gjør en storartet ambassadørjobb for foreningen.

Vi ønsker å få med flere som har lyst til å skyte og konkurrere.
Er du interessert i begynne med konkurranseskyting er det bare å ta kontakt med oss på banen for å få vite mer.

Vi arrangerer interne konkurranser hvor både erfarne og uerfarne skyttere er med. Dette er god trening samt sosialt.

Uansett om du er junior, senior eller veteran er skyting en idrett du kan ha glede av i årevis. Det finnes mengder av muligheter å velge mellom, uansett om du vil ha skyting som en hobby eller konkurranseidrett.

 

Regler for Jaktskyting

Regler for jaktskyting NJFF 2020 -2024.pdf