MENY hamburgermeny Close-menu button

Geilo JFF

Velkommen til våre sider

Geilo jeger- og fiskerforening ble stiftet i 1952, og har beliggenhet i Hol kommune ved foten av Hardangervidda.

Nyheter

Geilo jeger- og fiskerforening ble stiftet i 1952, og har beliggenhet i Hol kommune ved foten av Hardangervidda. Tar du Bergensbanen mellom Oslo og Bergen ligger Geilo halvveis. Geilo kan tilby et variert turterreng, gode muligheter for fiske og muligheter for småviltjakt. Det er hovedsakelig ørret det fiskes etter, men Ustedalsfjorden, Bergsmulfjorden, Nygardsvatnet og Sløddfjorden har også en bestand av røye og sik. Ørekyta har gjort inntog i en del av vannene, og det fiskes hver sommer med teiner i vannene på Kikut og Skjerja for å holde den i sjakk. Rype finnes, hare er det til tider god bestand av, og en kan treffe på skogsfugel. Foreningen er lukket som betyr at kun fastboende og hytteeiere kan bli medlemmer. Som medlem får du fordel av billigere jaktkort, fiskekort og hytteleie samt de fordeler Norges Jeger- og Fiskerforbund kan tilby. Alle er forøvrig velkommen til å løse fiskekort og/eller jaktkort. ​​

Ønsker du å bli medlem hos oss? les mere here!

Geilo JFF
3580 GEILO
Kontakt oss

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Geilo JFF

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0

Bjørn Sletto

Leder

Øyvind Olstad

Nestleder

Kjell Mykkeltvedt

Jegerprøven kontaktperson

Turid Schømer

Leder hundeutvalg

Rune Simonsen

Leder fiskeutvalg

Kjell Mykkeltvedt

Leder jaktutvalg

Per Harald Skaro

Styremedlem

Bjørn Sletto

Ungdomsansvarlig

Bjørn Sletto

Sekretær

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!