AVLYST! Hundeutstilling – trening og tips

 • Fra:
  06.06.2023 kl. 18.00
 • Til:
  08.08.2023 kl. 20.00
 • Varighet:
  3
 • Sted:
  Elverum
 • Pris:
  Medl: 500,- / Ikke medl: 800,-
 • Påmeldingsfrist:
  02.06.2023
 • Arrangør:

I forkant av De Nordiske jakt- og fiskedager og Elverumsutstillingen arrangerer vi utstillingstrening - tips og råd for hundeutstilling. Grunnleggende lære om hvordan man bør stille ut hunden på utstilling, og teknikker for dette. Vi starter opp med to kvelder før sommerferien – slik at du har god tid til å trene mot de Nordiske jakt- og fiskedager.

Tid:

Tirsdag 6. juni kl. 18.00-20.00: Vi starter med en time teori (uten hund) - møtes inne på NJFF Hedmarks kontorer på Norsk Skogmuseum i Elverum (i kjelleren under spisested Forstmann). Her går vi gjennom litt teori– utstillingsregler, forberedelse, premieringer og tips å ta med seg i ringen. Etter teorien går vi ut med våre hunder og setter tips og råd ut i praksis. Hunder og førere vil få gå, stå, få vise tenner og bli sett over, målt osv. Her får man i tillegg til gode tips og råd, muligheten til ringtrening sammen med andre og få forstyrrelser som du møter på utstillinger – av både folk og hunder. Instruktøren vil hjelpe til, instruere, svare på spørsmål og gi tips til hver enkelt hele veien.

Tirsdag 13. juni kl. 18.00-20.00: praktisk trening ute. Vi fortsetter der vi slapp sist.

Tirsdag 8. august kl. 18.00-20.00: praktisk trening ute. Vi fortsetter der vi slapp sist.

Sted:

Norsk Skogmuseum, Elverum

Instruktør: Linda Marie Lien;

Linda Marie har masse erfaring med utstilling og har holdt på med dette fra hun var barn. Hun har stilt mange forskjellige raser og som handler vært med å oppnå gode resultater. Hun er autorisert ringsekretær i Norsk Kennel Klubb og er under utdanning som eksteriørdommer. Linda Marie er oppvokst med Norsk elghund grå, og har nå NEG og engelsk setter. Hun er godt kjent med jakthunder – så å si alle raser, og hun har også erfaring med veldig mange andre typer hunder.

Ha med: godbiter eller annen belønning, vann og vannskål, og evt. utstillingsbånd for de som har.

Pris: 500,- for NJFF-medlemmer/800,- for ikke-medlemmer.

Påmelding her i kalenderen.

 Velkommen😊

Legg i kalender
KONTAKT

Ada Bredalen

Tlf: 91127732

Del: