Noen av deltakerne på årets introjakt.

Spennende introjakt

Søndag arrangerte vi årets introjakt på rådyr med hund. Vi var svært heldig med at hele 6 hundeførere med forskjellige raser stilte opp og skapte spenning på post.

Publisert: 14. november 2022 kl. 22.09

Sist oppdatert: 14. november 2022 kl. 22.10

Dagen startet med felles oppmøte i tilbygget på leirduebanen. Dette var også et godt utgangspunkt for dagens første drev. Flere hundeførere gikk ut fra forskjellige kanter, og det tok ikke lang tid før de første losene var i gang. Rådyr ble observert på post flere ganger, og losene fortsatte. Etter at rådyrene hadde passert postrekkene ble hundene plukket inn igjen. 

Midt på dagen møttes alle til felles grilling på leirduebanen der vi koste oss med grillmat før det ble nok et drev. 

Flere hunder ble sluppet i et nytt område, og nok en gang ble det flere loser og spenning på post. Dachsen til Rune Skogheim sikret en meget spennende og tett los, og til slutt fikk matfar rådyret på post. Dette endte med dagens rådyrfall. 

Alle hundene som var med på jakt denne dagen fikk los og sikret spenning på post. Vi retter en takk til alle som var med denne dagen, spesielt en stor takk til Tore Furuli, Rune Skogheim, Avle Tronsmoen, Andreas Tellebon, Jørn Tharaldsteen og Audun Murud som stilte opp med hund denne dagen. Vi takker også for at feltledere lar oss jakte på områdene denne dagen, dette bidrar til at vi har et godt jaktmiljø i Alvdal og sikrer rekrutering. 

Vår neste introjakt blir med jakt på hare og rev over en hel helg. Følg med inne på denne hjemmesiden og facebook for mer informasjon om denne helga.

Introjakt 2.jpg
Rune Skogheim sammen med sin dachshund og dagens rådyrfall.