Vinner av presskytinga på Ringebu

I helga arrangerte Ringebu og Fåvang JFF Opplandscup i leirdueskyting, Henning vant presskytinga. Søndag 22 mai kommer Opplandscupen til Alvdal, der arrangeres det også fylkesmesterskap.

Publisert: 18. mai 2022 kl. 18.07

Sist oppdatert: 18. mai 2022 kl. 18.16

Henning Løkken skyter for Alvdal JFF og presterer ofte meget godt. I helga var det Ringebu og Fåvang JFF som arrangerte Opplandscup på sin bane. I tillegg til selve stevne ble det arrangert egen presskyting. Henning holdt godt i hagla og kom helt til finalen i presskytinga. I finalen sto Lars Ivar Græsli, Eirik Tidemansen og Vegard Kveum. Henning presterte å slå ut alle disse gode skytterne og vant hele presskytinga! Vi gratulerer Henning med seier i Gudbrandsdalen.

Til helga arrangeres Opplandscupen både på Tynset og Alvdal. På Alvdal er det stevne på søndag, der blir både fylkesmesterskap og presskyting. Vi ønsker alle skytterne lykke til og håper at mange andre møter opp for å heie våre skyttere frem. 

Fakta om Opplandscupen: 

Opplandscup arrangeres fra Lesja og Vågå i nord, til Valdres i vest, Tynset i øst og Ullensaker i sør. Cupen engasjerer et hundretalls skyttere, og vi er glade for at flere lokalforeninger utenfor Oppland ønsker å bidra med stevner i cupen.

Stevnene i cupen skal være inkluderende, rekrutterende og sosialt. Samtidig har vi mange gode skyttere som er gode forbilder, noen av dem konkurrerer i norgestoppen. Uavhengig av nivå – det er viktig å ha det gøy.