Referat Styremøte 23.10.2023

Publisert: 23. oktober 2023 kl. 21.47

Sist oppdatert: 23. oktober 2023 kl. 21.50

Styremøte Jordet JFF 23.10.2023

 

Sted: Tenaasen skytebane

Tid: 18.00 - 20.30

 

Tilstede: Arne, Jørn, Hilde, Henrik og Marte

 

Agenda: 

  • Gjennomgang forrige styremøtereferat
  • Info/status fra utvalgene
  • Aktivitetsplan 2023 og 2024
  • Eventuelt


 

Gjennomgang referat fra styremøtet vi hadde 2. august 2023.

 

Vellykket jaktfelt. Kort evaluering av arrangementet. Snakket litt om hva vi kan forbedre og styrke til neste år. 

 

Vi har fått gjennomført to kvelder med dugnad og sikring av standplassbygget på Rovviltbanen nå i oktober. Bygget er tett, men ikke fått på ytterkledning. Styret drøftet behovet for enda en kveld med dugnad slik at vi får lagt ytterkledning et godt stykke opp på veggene for å unngå at snø blir liggende direkte på gipsplater gjennom vinteren. Styret foreslår at vi tar initiativet til ytterligere en kveld med dugnad. Arne kontakter Stian i skytterlaget og Trysil JFF for å avklare dette. 


 

Info fra utvalgene: 

 

Jørn informerte om at det er ryddet opp på lerduebanen for vinteren. Kastere og batterier er ryddet bort og søppel er tømt. 

 

Hilde informerte om godt oppmøte på kvinneskyting i høst. Ønske om å gjennomføre enda mer i 2024. 

 

Det ble stilt spørsmål om fremdrift rundt prosess på skytterbanen. Det er fra grunneiers side etterspurt et budsjett på bygging av anlegget. Arne tar en dialog opp mot Dag Arne Berget for å få på plass et nytt møte i prosjektgruppa. Status, videre fremdriftsplaner og fordeling av arbeidsoppgaver. 


 

Aktivitetsplan 2023/2024: 

 

Frist for å søke frifondsmidler er 1. november. Trysil fellesforening og Trysil UNG har invitert til møte på fellesforeningens kontor i morgen 24. oktober klokken 18.00. Arne deltar der. Drøftet hva og hvor mye aktivitet vi skal planlegge i 2024 for barne- og ungdomsgruppa og generelt for medlemmene. Forslag om at vi kjører på med miniatyrskyting innendørs frem mot jul. Fra medio januar planlegger vi hver onsdag treningskvelder innendørs i miniatyrhallen i Jordet samfunnshus. Henholdsvis annenhver gang jegertrening og kvinne skyting. 

 

Arne og Henrik planlegger aktiviteter for barn og ungdom og søker frifondsmidler på dette innen 1. november.

 

Hilde planlegger kvinneaktiviteter for 2024  og sørger for rapportering av gjennomførte aktiviteter for kvinner i 2023. 

 

Jordet JFF bidro med å gjennomføre Elgjakt for Trysil UNG i høstferien. Et arrangement som ble oppfattet som vellykket. Styret og jaktlaget som bidro til gjennomføringen av arrangementet, tenker at dette kan være noe Jordet JFF kan bidra med også til neste år inn i prosjektet Trysil UNG. 

 

Styret tenker også at vi vil kunne bidra med noen dager med miniatyrskyting og lerdueskyting i regi av Trysil UNG. 

 

Forslag om å kutte ut Introjakt til neste år og heller tenke aktivitet med jakt for barne- og ungdomsgruppa (Frifond). 


 

Eventuelt: 

Jordet JFF opplever at det er stort engasjement i foreningen hvor mange legger ned mye arbeid og dugnadsinnsats. Vi ser samtidig at det ved enkelte anledninger og prosjekter er utfordrende å rekruttere og skape engasjement til dugnadsinnsats. Hvordan kan vi lokke flere til å bidra mer? Styret foreslår at vi foran neste generalforsamling legger frem et forslag om påskjønnelse med gratis jaktkort for alle medlemmer som legger ned minst 50 timer med dugnad i løpet av et kalenderår. Dette i tillegg til dagens ordning med gratis fiskekort for 25? timer med dugnad. 



 

Møtet slutt 20.30