God jul

Til alle i RVJFF og til dere som har en tilhørighet til oss… Vi har lagt bak oss et så å si normalt foreningsår og aktivitetsnivået er også på vei mot normalen igjen. Vi har gjort det vi kan for å legge til rette for god aktivitet i foreningen og mange har benyttet seg av tilbudene.

Publisert: 21. desember 2022 kl. 00.14

Vi har i år foretatt oss noen oppgraderinger på anlegget i Lisetra og spesielt haglebanen har fått et løft. Fokuset har vært på rekruttene våre og med de investeringene vi har gjort, så håper vi at dette vil være noe som kommer nåværende og fremtidige medlemmer til gode.

Vi har planer for 2023 også, men de kommer vi tilbake til neste år.

Sammen med Stange JFF gjennomførte vi jegerprøvekurs i vinter som var, og med rekord på antall deltakere har vi rekruttert 50 nye jegere.

Vi har et kvinneutvalg som har vært flinke til å holde aktivitetsnivået oppe og det er gledelig at dette utvalget har så bra pågang og at de også har inkludert ungdommen.

Til deg som er barn og ungdom, du lurer kanskje på hvem vi er? Og hva vi gjør som forening? Vi er en gjeng som på mange måter passer på at foreningen kan legge til rette for aktiviteter som for eksempel pilking, fiskedag, kanoturer osv. Vi sørger for at de som vil skyte på skytebanen kan gjøre det, vi hjelper jegere med å få gjennomført skyteprøver og vi sørger for at fisken i de fiskevannene vi har i nærområdet vårt har det bra. Vi utdanner også nye jegere hvert år for de som er gamle nok til å ta jegerprøvekurs. Vårt fokus fremover er å kunne legge til rette for enda bedre aktiviteter for dere og vi håper å kunne se noen nye fjes neste år.

Og helt til slutt, før julehøytiden i fjor hadde vi en usikkerhet på hvordan dette året skulle bli med tanke på pandemien som ikke helt ville slippe taket. Vi avsluttet fjoråret med å si at RVJFF er optimister og planlegger for et normalt år i 2022, og nå som året nærmer seg slutten kan vi klappe oss selv på skuldra og si at det klarte vi. Og det er takket være alle de tillitsvalgte og alle de gode medhjelperne som bidrar med sine dugnadstimer året igjennom. Takk for alle dugnadstimer dere bidrar med!

På vegne av hele RVJFF ønsker jeg dere alle en riktig god jul og et godt nytt år.

 

Hilsen

Jon-Børge Lundsbakken

Leder

RVJFF