Medlemsmøte om vindkraft i RASA - AVLYST

Styret i RVJFF inviterer til medlemsmøte på Herredsvang Samfunnshus torsdag 7. mars kl.19:00-21:00 hvor vi ønsker å høre medlemmenes meninger om Romedal og Stange Allmennings ønske om å utrede muligheter for vindkraft på eiendommene sine. AVLYST GRUNNET RA HAR BESTEMT AT DET IKKE BLIR NOEN UTREDNING.

Publisert: 23. februar 2024 kl. 20.30

Sist oppdatert: 29. februar 2024 kl. 21.05

Etter at nyheten slapp i forrige uke har sittende styre i både RVJFF og SJFF hatt jevnlig dialog og vi jobber med en felles uttalelse om vårt syn på forslaget. Hvis noen av våre medlemmer lurer på om foreningene har vært informert eller rådført om denne prosessen, så er svaret nei. Vi fikk saken servert på samme måte som de fleste andre gjennom media. Vi har måtte brukt litt tid for å samle oss og sette oss godt inn i saken. Vi har bevisst ikke ytret oss på facebook (enda), når vi mener at det ikke er rett kommunikasjons-kanal i en sak som denne, og uten å vite hvilke synspunkter medlemmene har.

Det første vi ønsker å gjøre er å invitere alle medlemmer til et medlemsmøte der alle som vil kan komme med sine synspunkter om forslaget og at styret kan danne seg et bilde av hva medlemmene mener. Dette vil danne grunnlag for videre arbeid rundt saken.

Vårt ordinære årsmøte avholdes 18.mars i Lisetra og vi ønsker at det skal kunne gå så normalt for seg som mulig. De medlemmer som ønsker å vite mer om vindmølleprosjektet opp mot RVJFF, oppfordres til å komme på medlemsmøte 7.mars og legge frem sine synspunkter der.

For å verne om våre felles friluftsinteresser og bruk av allemannsretten i naturen er det viktigere enn noen gang at folk engasjerer seg og setter seg inn i en sak som denne. Det er argumenter for og i mot, men det er ingen hemmelighet at vi som en jakt og fiske forening, som skal ivareta medlemmenes friluftsinteresser er svært bekymret for forslaget og at dette vil ødelegge mye av det foreningen står for, og ikke minst ødelegge grunnlaget for dyr og naturmangfoldet.

Vel møtt skal dere være!

Alle som er registrert med e-post har fått denne invitasjonen på mail også.

Link til eget Facebook-arrangement.