Innvielse av ny gapahuk

Onsdag 13. september inviterte Våler Jakt- og Fiskeforening til innvielse av ny gapahuk ved Søråssjøen på Braskereidfoss. Det ble grillet pølser og servert både brus, kaffe og kaker. Sola skinte, og flere møtte opp for å se den nye gapahuken.

Publisert: 22. september 2023 kl. 15.31

375048144_695700729255935_4231171402449003890_n.jpg
 

- Den nye gapahuken er åpen for alle. Både medlemmer og ikke-medlemmer kan benytte seg av den fine plassen, men vi ønsker at folk som er her oppe skal rydde etter seg og tar et kollektivt ansvar for å holde det fint her. Så håper vi selvsagt at den blir flittig brukt, sier leder i Våler Jakt- og Fiskeforening Randi Elsetrønning. 

tempImage3J6YoY.jpg
Utsikt fra gapahuken

Gapahuken står plassert på samme plass som den tidligere Lavvo’n stod. Den har gjennom mange år blitt flittig brukt av både liten og stor, men ble august i fjor vurdert å være i såpass dårlig stand at det ikke var forsvarlig å restaurere den. Styret i Våler- Jakt og Fiskeforening gikk raskt i gang med å undersøke alternativer for riving, rydding og oppbygging av noe nytt. 

tempImageGCuMYy.jpg
 

- Stort sett alt av arbeid har foregått på dugnad. Det har vært utrolig mange dyktige folk i sving for å få en ny og fin plass her på Søråssjøen. Selve gapahuken er håndlafta av en dyktig håndverker, mens beising og rydding av området har blitt utført av frivillige. I forbindelse med innvielse av gapahuken så ønsker vi å takke alle som har bidratt til det ferdige resultatet. Vi håper den kan være til glede for mange i årene som kommer, sier Randi Elsetrønningen avslutningsvis. 

tempImagehNCHhX.jpg
Det var god stemning på leirplassen

 

Ønsker du å besøke gapahuken? Du finner den på Google Maps nedenfor: