Even (13 år) hadde skutt litt med rifle tidligere og kunne vise til en fin samling på 5 skudd sittende.

Fra åpen skytedag lørdag 14. januar

Vang JFF åpen skytedag med kurs for rekrutter og gratis servering av elgburger.

Publisert: 16. januar 2023 kl. 08.31

Ca. 60 personer besøkte oss denne dagen fordelt på rifle og hagle. Det ble skutt i jaktfeltløype, 100 meter riflebane og trapp bane på hagle. For 12 rekrutter startet dagen inne på klubbhuset med et innledende kurs av Bjørn Grønvold. Med stor og små var det ca 30 personer med på denne innledningen.

Alle satt lydhøre da Bjørn forklarte om sikkerhetsregler, våpen, ammunisjon, sittestilling og pusteteknikk. Deretter var det ut for å skyte på dyrefigurer på 50 og 100 meter.

Noen hadde skutt med rifle tidligere, mens andre prøvde for første gang. Alle opplevde mestring i løpet av skyteøkten, og med litt trening på sittestilling, pusteteknikk og avtrekk vil alle etter hvert også få til gode samlinger av skuddene.

Jon Øyvind og Finn serverte elgburger, brus og kaffe. Det smakte bra både for deltagere og funksjonærer.

Haglebanen ble godt besøkt, og det var mange fine prestasjoner. Møt opp ved vår mandagskyting i flomlys.

Vi ønsker dere velkommen på treninger utendørs med rifle på lørdager mellom kl. 11 og 14. Vi kommer også til å ha noen treninger innendørs på simulator, mer informasjon om dette kommer senere. 

Vang JFF takker alle som bidro til gjennomføring av dagen. En takk også til alle som møtte opp, vi håper å se dere igjen på bana. Følg med i aktivitetskalenderen og på Facebook for informasjon om treninger, klubbmesterskap, stevner m.m.

Bjørn_Åpen skytedag.jpg
Instruksjon rekruttskyting.jpg
Jon Øyvind og Finn Erik serverer elgburgere.jpg