MENY hamburgermeny Close-menu button

Bli med på bursdagsfeiring

Norges jeger- og Fiskerforbund fyller 150 år i år. Stiftelsesdagen var 10. februar 1871. Pga. koronasituasjonen får vi ikke feiret i store lag slik som vi hadde håpet. Derfor håper vi i NJFF at du blir med på en annerledes-feiring «utebursdag» 10. februar. Vi feirer sammen, men hver for oss!

Publisert 20. september 2021 kl. 11.45

Vi oppfordrer alle medlemmer til å bli med å feire 150 år den 10. februar. Dra ut, fyr opp bålet, så spiser vi en bedre fisk-/viltmiddag «sammen». - Vi syns vi kan unne oss bursdagskake denne dagen også! Samle familien, dine nærmeste, din kohort eller din firebeinte venn rundt bålet til en hyggelig stund. På grunn av omstendighetene rundt korona, må feiringen gjennomføres i små grupper og i henhold til gjeldende retningslinjer rundt korona.​

Hvordan feirer vi sammen uten å møtes?

Jo, ved å bruke sosiale medier kan man feire sammen, uten å møtes. Legg ut bilder fra din bursdagsfeiring på Instagram eller Facebook, bruk følgende hæsjtagg: Nasjonalt: #njff150år og Hedmark #njff150århedmark

Vi ønsker å fylle sosiale medier med bursdagsbilder denne dagen!

Her finner du arrangementet på Facebook​

Fotokonkurranse i NJFF-Hedmark​

Vi i Hedmark vil kåre en vinner for fineste stemningsbilde etter feiringen. Premien er en bålpanne sponset av Espegard. Vi trekker også premier blant alle bilder; weekendopphold på Statskoghytte sponset av Statskog og Norsk Skogmuseum sponser årskort for familien.
Alle som vil delta i konkurransen MÅ benytte følgende hæsjtægg; #njff150århedmark

Vi forbeholder oss for øvrig retten til å bruke bildene videre. Husk at alle personer på bildene må samtykke i at de blir fotografert i en fotokonkurransesammenheng.

Vi håper DU og dine blir med på 150 års dagen for å feire oss selv!

Hva skal du ha til middag denne dagen? ​Forslag til jubileumsmenyen du kan ta med på tur

NJFFs nettsak om utebursdagen​

 

NJFF-Hedmark på F​acebook​

Følg NJFF-Hedmark på Instagram: @njffhedmark