Du kan faktisk få tak i viltkjøtt andre steder enn i frysedisken. Du kan bli en jeger selv eller spørre en jeger. Du kan kjøpe det gjennom Facebook, og du får til og med kjøpt det på finn.no.

Hvor får jeg tak i viltkjøtt?

Du kan faktisk få tak i viltkjøtt andre steder enn i frysedisken. Du kan bli en jeger selv eller spørre en jeger. Du kan kjøpe det gjennom Facebook, og du får til og med kjøpt det på Finn.no.

Publisert: 10. desember 2021 kl. 07.59

Sist oppdatert: 10. desember 2021 kl. 10.13

Det er flere måter du kan få tak i viltkjøtt på. På både Facebook og Finn.no er det mye til salgs over hele landet. På Facebook er annonsene alltid merket med sted, så se godt på det først. Mest vanlig er at man sender en direktemelding, og så avtaler man tid og sted for kjøpet.

På gruppen, «Salg og kjøp av viltkjøtt», på Facebook kan du hver dag få kjøpt ulike typer viltkjøtt. Her finner du mye elg og hjort, men også ryper, duer, villsvin og annet vilt.

Viltkjøtt på Finn.no

Alt mulig kan selges på Torget på Finn.no, også viltkjøtt. Bare søk på det du ønsker deg, så dukker det mest sannsynlig opp. 

Gå på jakt selv​ eller spør en jeger

Men vi må bare få understreke til slutt: Ingenting er som å spise kjøtt du har skutt selv. Å bli jeger er den sikreste og beste måten å sikre seg tilgang til viltkjøtt på. Norges Jeger- og Fiskerforbund har laget en fin introduksjonsside som gir svar på de spørsmål du har rundt det å bli jeger. 

Det er også mulig å spørre en jeger om det er mulig å kjøpe viltkjøtt. Kanskje du allerede kjenner en? Du kan også ta kontakt med en lokalforening i nærheten av der du bor og spørre om de kjenner en jeger som selger viltkjøtt.