MENY hamburgermeny Close-menu button
Kjøttboller + pasta = sant! Tre dem på et spyd, så smaker det enda bedre. Eller kanskje ikke? Det ser i hvert fall skikkelig digg ut med viltspyd.

Kjøttboller + pasta = sant

Kjøttboller + pasta = sant! Tre dem på et spyd, så smaker det enda bedre. Eller kanskje ikke? Det ser i hvert fall skikkelig digg ut med viltspyd.

Pesto og pasta er som hånd i hanske!

Men om du ikke er pestofan, så kan du selvfølgelig bruke både ketchup og aioli...for eksempel!

Ingredienser
4 personer:

200 gr pasta (penne)
0.5 stk løk 
400 gr kjøttdeig av elg
1 stk egg 
2 dl brødrasp 
0.5 ts salt 
1 ts pepper 
1 ss smør (til steking) 
1 glass pesto

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Finhakk løken og ha den over i en bakebolle. Ha i kjøttdeig av elg, egg, brødrasp, salt og pepper. Kna alt godt sammen til du har en fast og fin deig, og rull til små kjøttboller.
  3. Varm opp en stekepanne på middels høy arme og stek kjøttbollene i ca. 10 minutter. Snu dem ofte slik at de brunes på alle sider. Ta de ut av pannen, og legg dem til side.
  4. Del cherrytomatene i to. Tre pasta, kjøttboller og cherrytomater på spidene. Ha pesto på til slutt.