
Ville kjøttboller
Alle foreldre er glade i kjøttboller i brun saus. Overrasker du med denne til middag, så vil du garantert få en stjerne i boka. Husk at det er ekstrapoeng å hente om du lager alt fra bunnen av.
Publisert: 10. desember 2021 kl. 08.08
Sist oppdatert: 10. desember 2021 kl. 08.12
Og vi lover deg - dette er superenkelt!
Bare sørg for at du har viltkjøttdeig i fryseren.
Ingredienser
4 personer:
0.5 stk løk
400 gr viltkjøttdeig
1 stk egg
2 dl brødrasp
1 ts salt
1 ts pepper
1 pk brun saus
1 pk potetmos
1 glass tyttebærsyltetøy
Slik gjør du:
- Finhakk løken og ha den over i en bakebolle. Ha i viltkjøttdeig, egg, brødrasp, salt og pepper. Kna alt godt sammen til du har en fast og fin deig, og rull til små villsvinboller.
- Varm opp en stekepanne på middels høy arme og stek kjøttbollene i ca. 10 minutter. Snu dem ofte slik at de brunes på alle sider.
- Mens kjøttbollene freser i panna, kan du tilberede potetmos og brun saus. Les nøye på posene hvordan de skal tilberedes. Husk at du ofte trenger melk og smør til potetmos.