
Viltpizza
Viltpizza før trening sa du? Jepp. Det er bare så digg og lettvint. Denne rekker du å lage på 1-2-3!
Publisert: 10. desember 2021 kl. 08.04
Sist oppdatert: 10. desember 2021 kl. 08.11
Ferdigbunn er superenkelt. Men du høster selvsagt ekstrapoeng om du lager bunnen fra bunnen av...
Alt blir jo best hjemmelaget, men når tiden er knapp er det godt det finnes gode alternativer!
Ingredienser
4 personer:
3 dl creme fraiche
2 fedd hvitløk
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
400 gr reinsdyrfilet
4 små pizzabunner
200 gr revet mozzarella
4 sopp
1 ss tyttebær
Slik gjør du:
- Varm opp stekeovnen på 220 grader.
- Bland sammen creme fraiche, presset hvitløk, salt og pepper i en skål.
- Ha litt salt og pepper på reinsdyrfileten. Del soppen i skiver. Varm opp en stekepanne på middels høy varme med smør, og fres reinsdyrfileten - 2 min på hver side. La den hvile. Fres soppen et par minutter i samme stekepanne.
- Smør creme fraiche på hver pizzabunn, Dryss over revet mozzarella og tyttebær. del reinsdyrfileten i tynne skiver og fordel kjøtt og sopp på topp.
- Stekes på midterste rille i stekeovnen til osten er smeltet og gyllen.