Takk for tilliten

Publisert: 06. august 2023 kl. 20.41

Sist oppdatert: 20. april 2023 kl. 19.42

Jeg vil med dette på vegne av styret og meg selv, takke for tilliten fra våre medlemmer.

Etter gårsdagens ekstraordinære årsmøte ble det gamle styret gjenvalgt. Vi ønsker å takke både interimstyret, ordstyrer Ivar Turøy og NJFF sentralt ved Knut Erik Risvik. I går fikk BJF nye vedtekter godkjent, regnskapet likeså. Vi ønsker hjertelig velkommen til to nye styremedlemmer; Anders Kroken og Monica Elin Mohr Gjesdal (varamedlem).  Sindre Knutsen var tidligere varamedlem men er nå styremedlem. Velkommen til dere ! 

Vi ønsker nå å se fremover og vil legge konflikter og uenigheter bak oss. BJF betyr så mye for så mange og derfor vil vi forsette å jobbe videre for ALLE medlemmer. Og jeg håper alle vil bidra i den dugnaden med å samle oss igjen, snakke hverandre opp, og vise at vi ønsker hverandre vel. La BJF igjen bli den gode arenaen der vi kan dele lidenskapen og hobbyen vår. 

Vi i styret brenner for foreningen, at alle skal føle seg velkommen ! Vi skal gjøre vårt beste for å ha den gode stemningen på standplass, gi gode og relevante tilbud, stå på for medlemmene våre, sikre at foreningen blir drevet med en sunn økonomi, og utvikle skyte-anlegget på Kismul. Vi ønsker å få til mer kursvirksomhet, kvelds samlinger der vi deler erfaringer både med nye og gamle medlemmer. Vi har så mye å lære av hverandre. 

Mvh Stian Horne Styreleder