Dale JFL

Velkommen til våre sider

Dale Jakt og Fiskarlag vart stifta 13. april 1947 og er tilslutta Norges Jeger og Fiskerforbund. Medlemstalet i DJF er ca. 170.

 

Jakt.
DJF driv eigen leirduebane i Nordalen ved Dale. Her kan medlemane og andre ta del i skytetrening til småviltjakta. Det vert også arrangert stevner innanfor leirdueskyting. Laget har også samarbeid med eit hjortelag der vi kan delta med ein jeger. Medlemmer som er interessert kan melda seg på og vert med i loddtrekkinga.

Friluftsliv.
På Dalestølen disponerer laget ei hytte. Den ligg vakkert til i Dalefjellet og er eit utgangspunkt for turar i området. Hytta kan lånast ut til medlemer og andre. Medlemane har første retten.

Fiske.
DJF administrerer fiske i Daleelva. Daleelva er ei regulert elv,og sportsfiskarar må rekna med at vassføringa kan variera. Elva har ein lakseførande del på ca. 5 km. Den mest fiskbare delen ligg nedom Dale kraftverk og er ca. 3 km. Daleelva har ei god stamme av laks og sjøaure. Årlege fangstar varierer mellom 500-1200 kg.

Postboks 30
5721 DALEKVAM

E-post: [email protected]

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Dale JFL

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0

Inge Sandven

Leder

Harald Lyngmo

Jegerprøven kontaktperson

Harald Lyngmo

Leder jaktutvalg

Inge Sandven

Kontaktperson

Odd Rune Hvidsten

Kasserer

Geir Magne Ulveseth

Leder fiskeutvalg

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!