Jakthund grunnkurs 15.-17. mars

Grunnkurset for deg som vil bli instruktør innenfor hund i NJFF. Kurset egner seg også perfekt for deg som vil lære mer om hunden din, enten du har hund fra før eller tenker på å skaffe deg hund. Kurset tar for seg hunder generelt og tar for seg blant annet hvordan hunden styres av sine sanser og hvordan den opplever sin tilværelse, uavhengig om det er en familiehund, en jakthund eller begge deler.

Publisert: 17. januar 2024 kl. 15.50

Jakthund Grunnkurs er kurset for deg som vil lære mer om det å ha hund, hvordan trene, oppfostre og leve med valpen eller hunden din på en best mulig måte. Perfekt for ferske hundeiere eller de som vil lære mer om det å ha hund. Det er også kurset for deg som vil bli Ettersøk instruktør, Aversjonsinstruktør eller Dressurinstruktør i NJFF. Før du kan delta på noen av disse instruktørkursene så må du gjennom Jakthund Grunnkurs. 

Kurset tar for seg hundens utvikling, herunder opplæring, oppdragelse og sosialisering. Kurset er også innom mentaltesting av hund. Hvor mye jaktkamplyst, sosial kamplyst, temperament, skarphet, forsvarslyst og mot bor det i hunden din og hvor mye av de forskjellige momentene trenger man for at hunden din skal fungere opptimalt på det du trenger den til? Hva styrer hundens adferd og hvordan kan vi påvirke dette? Formålet med kurset er at du skal få bedre forståelse for hund og du får lært deg å kjenne hunden din bedre.

Kurset tar også for seg instruktørordninger i i NJFF, portalbruk, etikk og moral, samt grunnleggende pedagogikk. Kurset er obligatorisk for alle som vil utdanne seg som instruktør innen dressur, ettersøk og aversjon innen NJFF.​

Mer informasjon og påmelding finner du HER.​