Kurstilbudet 2023 er lagt ut.

Har du sett vårt kurstilbud for 2023? Her er det kurs på jakt, skyting, hund, fiske, mat og slakting med mer. Alle kursene finner du i vår aktivitetskalender. Noen av kursene har allerede fått ganske en del påmelding så det er lurt å melde seg på så fort som mulig hvis det er noe du har sett deg ut i året som kommer.

Publisert: 24. november 2022 kl. 16.27

Kursene for 2023 er klare! Her er det mye spennende og noe kan passe de aller fleste. Vi har ulike kurs innenfor temaene jakt, hund, skyting, fisk, rovvilt, mat og slakting. Vi leier inn de beste kursholderne fra hele landet til å bistå oss eller holde kursene vi ikke holder selv. 

Vi har blant annet fokus på instruktørutdanning og instruktørkurs for vår egen organisasjon. Det er også mange kurs som er for utøveren selv, der du kan komme å finpusse skyteformen, trene din egen hund eller lære hvordan du skal ta bedre vare på kjøttet ditt om høsten. 

På hvert enkelt kurs ligger det mer informasjon om kurset, kursholder, varighet, pris, påmelding og på de aller fleste ligger det link til et foreløpig program for kurset. Noen programmer kan få mindre endringer eller være under utvikling enda.

I aktivitetskalenderen ligger den foreløpige kursoversikten. Det kan dukke opp en og annen nyhet utover året også i tillegg til dette. Har du forslag eller ønsker om kurs vi ikke ikke har satt opp så send oss gjerne en mail om det. Så kanskje det dukker opp etter hvert.

Velkommen skal du være, har du spørsmål ikke nøl med å ta kontakt med oss på epost: jfs@jaktogfiskesenteret.no eller tlf. 46973200.