Kursene for 2024 er publisert!

Har du sett vårt kurstilbud for 2024? Her er det kurs på jakt, skyting, hund, fiske, mat og slakting med mer. Alle kursene finner du i vår aktivitetskalender. Det er verdt å merke seg at noen av de faste kursene har i 2024 fått nytt tidspunkt på året, så det er lurt å sjekke kalenderen slik at du ikke går glipp av noe.

Publisert: 08. januar 2024 kl. 12.02

Sist oppdatert: 08. januar 2024 kl. 12.06

Kursene for 2024 er klare! Her er det mye spennende og noe kan passe de aller fleste. Vi har ulike kurs innenfor temaene jakt, hund, skyting, fisk, rovvilt, mat og slakting. Vi leier inn de beste kursholderne fra hele landet til å bistå oss eller holde kursene vi ikke holder selv. 

Noen endringer er gjort fra 2023. Først ut er Jakthund grunnkurs, det arrangeres helga 15.-17. mars i motsetning til i januar som det har vært avholdt de siste årene. Jaktlederkurset er flyttet fra august, som det var i fjor til slutten av april nå i 2024. Så de som har sett seg ut Jaktlederkurset må få meldt seg på innen midten av april. Noen andre mindre endringer er det også.

Vi har som tidligere år fokus på instruktørutdanning og instruktørkurs for vår egen organisasjon. Det er også mange kurs som er for utøveren selv, der du kan komme å finpusse skyteformen, trene din egen hund eller lære hvordan du skal ta bedre vare på kjøttet ditt om høsten. 

På hvert enkelt kurs ligger det mer informasjon om kurset, kursholder, varighet, pris, påmelding og på de aller fleste ligger det link til et foreløpig program for kurset. Noen programmer kan få mindre endringer eller være under utvikling enda.

I aktivitetskalenderen ligger kursoversikten. Det kan dukke opp en og annen nyhet utover året også i tillegg til dette. Har du forslag eller ønsker om kurs vi ikke ikke har satt opp så send oss gjerne en mail om det. Så kanskje det dukker opp etter hvert.

Velkommen skal du være, har du spørsmål ikke nøl med å ta kontakt med oss på epost: [email protected] eller tlf. 46973200.