Medlemsrabatt hos Norsk Kennel Klub

Som NJFF-medlem får du halv pris ved påmelding til jaktprøver og utstillinger på NKK-arrangementer. NJFFs foreninger kan avholde jaktprøver og utstillinger under NKKs paraply.

Publisert: 07. juni 2021 kl. 08.17

Sist oppdatert: 16. juni 2021 kl. 12.14

For å benytte din medlemsrabatt må du registrere en bruker hos NKK.

Gå til Norsk Kennel Klubs registreringsside

Når du melder deg på jaktprøver eller utstillinger legger du inn ditt medlemsummer i NJFF for få din rabatt hos NKK. Du finner medlemsnummeret ditt ved å logge inn på min side på NJFF.no.

NJFF og NKK har siden 1970-tallet hatt en formell samarbeidsavtale for å fremme den tradisjonelle norske kulturen knyttet til jakt med hund.

Om Norsk Kennel Klub

Norsk Kennel Klub er en norsk organisasjon for hundeeiere. NKK har til formål å ivareta hundens og hundeholdets interesser i Norge, samt å bidra til å fremme positive aktiviteter med hund og utviklingen av den enkelte hunderase.

NKK er en ideell organisasjon, og klubben fungerer som en paraplyorganisasjon for det organiserte hundemiljøet i landet.  Medlemsklubbene er dels raseklubber og dels lokale klubber som driver forskjellige former for hundesport.

 

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jaktradiolisens
Som medlem i NJFF er jaktradiolisens inkludert i ditt medlemskap.
Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Bli medlem!