MENY hamburgermeny Close-menu button

Verving

Norges Jeger- og Fiskerforbund er landets eneste interesseorganisasjon for jegere og fiskere. Verver du kan du skaffe deg flotte premier. Her er oversikten over premiene for 2021!

Verv et nytt medlem External-link icon

Månedens vervepremie:

vervprodukt.jpg

Gourmet Kitchen Set 11 Parts

Alt-i-ett-sett til matlaging utendørs, på campingturen eller på hytta! Settet inneholder, bl.a., stekespade, skje, liten slikkepott, to flasker som kan fylles med ketsjup, olje eller lignende, vanntett salt- og pepperbøsse, skjærebrett og oppvasksvamp. Settet leveres i en praktisk oppbevaringsløsing som lukkes igjen med glidelås. 

Bestill premien her External-link icon

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ut

Ververegler:

 • ​​​Du kan verve både barn og voksne. Hvert medlem gir ett vervepoeng. Sidemedlemskap teller ikke.

 • Du kan kun verve nye medlemmer. Tidligere medlemmer kan ikke verves på nytt før det har gått tre år.

 • For å få tilsendt månedens vervepremie må vi ha mottatt vervingen innen utgangen av måneden.

 • Betalingsfristen for det nye medlemmet er den 25. måneden etter. Kommer innbetalingen senere, blir du kreditert et vervepoeng til senere bruk.

 • Du velger selv om du vil ta ut vervepremie nå, eller spare poeng til senere.

  Det betyr at du kan spare vervepoengene til senere bruk. På min side kan du se hvem du har vervet og hvem av dine vervede som ikke har betalt. Du kan også bestille vervepremier fortløpende fra denne siden.

Dersom du har spørsmål, kan NJFFs medlemsregister kontaktes på 66 79 22 66​. Vi tar forbehold om at produktene i perioder kan være utsolgt.

Vedrørende skatt på gevinster bør hver enkelt verver undersøke dette med skatteetaten

Mange verver en kamerat eller to - og så blir det med det. Skal du få fart på vervevirksomheten, bør du komme deg inn i et av foreningens utvalg. Det er her du treffer flest potensielle medlemmer. Vær flink til å synliggjøre medlemsfordelene.

Hvis man i tillegg har et tilbud kun forbeholdt medlemmene, eksempelvis et jaktterreng eller foreningshytte, blir rekrutteringsjobben enda lettere. Pengebesparelser og gode medlemstilbud er et språk de fleste forstår.

Ved å kjøre prisdifferanse på foreningens aktiviteter, gjør man det attraktivt å stå som medlem av lokalforeningen. Dette er kanskje det enkleste grepet for å generere vekst.

Vervesuksess

Ved hjelp av små grep kan dere lykkes med å rekruttere nye medlemmer. Her er noen tips:

 • Differensier på pris - pris medlem/ikke-medlem når dere arrangerer kurs. 
 • Presenter foreningen den første kurskvelden.
 • Sett av god tid til å fortelle om foreningens turer, hytter, fiskemuligheter, dressurkurs, jaktkurs m.v.
 • Informasjonsmateriell som forteller om foreningen og hvilke fordeler man har ved å være medlem er viktig.

Markedsføring viktig
Det er viktig å markedsføre kursene og foreningens tilbud på en god måte. I tillegg til å annonsere i lokalavis, på egne nettsider og i NJFFs kurskalender, kan foreningen betale noen tusenlapper til ulike søkemotorer på internett, slik at bla jegerprøvekursene kommer høyt oppe på trefflista.

Slik verver du
Velg ett alternativ:

 • Send inn verveblokk eller lister.
 • ​Gjennom Min side (logg inn med ditt medl.nr og passord). Der kan du se hvem du har vervet og hvem av dine vervede som ikke har betalt. Du kan også bestille vervepremier fortløpende fra denne siden.

Verver du en familie får du fire poeng uavhengig om familien teller tre eller fem personer. Samtlige i familiemedlemskapet må være NYE NJFF-medlemmer, for at dette skal generere vervepoeng. Dette fordi det i realiteten er ett stk medlemskap/en kontingent. Dersom en eller flere av personene som skal inngå i familiemedlemskapet er medlem fra før, eller har vært det de siste tre årene, gis det ikke vervepoeng for dette.​