Kvinner

Friluftslivet som omhandler jakt og fiske, har tradisjonelt vært et mannsdominert miljø. De siste årene har andelen av kvinnelige jeger-og fiskere økt, og vi i FJFF ønsker bidra til at andelen skal øke ytterligere

Kvinneutvalget i FJFF ble startet opp i 2017, og består av Christina Bjerknes (leder) og Monica Malmedal (medsammensvoren:)

Vi arrangere jakt-, fiske- og friluftsrelaterte aktiviteter, kun for kvinner. Dette gjør vi ikke for å være sær, eller utelukke menn, men for at kvinner skal få lov til å prøve seg på, og bli trygge på disse aktivitene (som vanligvis er veldig mannsdominerte), sammen med andre likesinnede.  Noen damer kvier seg for å hoppe ut i det sammen med menn, og da kan det være greit å ha en arena å bli trygg i først.

Har du forslag til aktiviteter du ønsker vi skal arrangere, ikke nøl med å ta kontakt med oss;

Christina Bjerknes: Tlf. 948 78 535

Monica Malmedal: 909 59 015

Monica og Christina.JPG
 

​NJFFs kvinnesatsing er forankret i NJFFs handlingsprogram (se vedlegg) Dette betyr at både fylkeslag og den enkelte lokalforening som f.eks. FJFF, forplikter seg til å bidra til satsingen. 

Målet med kvinnesatsingen er å få flere kvinnelige jegere og fiskere, flere kvinnelige medlemmer i NJFF, og flere kvinnelige tillitsvalgte på alle nivå i organisasjonen.

Strategiplan for NJFFs kvinnesatsing.pdf