God hjelp fra næringslivet

Atter en gang har næringslivet strekt ut en hjelpende hånd til Sula Jeger og Fiskerforening, og denne gangen kom hjelpen sjøveien.

Publisert: 10. mars 2024 kl. 01.24

Sist oppdatert: 10. mars 2024 kl. 11.28

I disse dager har Sula JFF startet arbeidet med å rydde opp- og videreutvikle Kølneset for kystrelaterte aktiviteter som skal komme lokalsamfunnet til gode. Og hvem er da bedre å be om hjelp, enn de som er best skodd for kystens luner?
Frøy Akvaressurs var rask med positiv respons på Sula JFF`s forespørsel om hjelp til å transportere bort 2 gamle snekker fra Kølneset, og knappe timer senere ligger servicebåten Frøy Junior på plass i Urvika med kranen ute.

1000015787-01.jpeg
Frøy Junior på plass i Urvika

Hvert løft blir glimrende utført, og ikke lenge etter ankomst siger servicebåten rolig ut i fjorden igjen med 2 gamle snekker i last.

1000015799-01.jpeg
Last 1 av 2 på vei ombord
1000015807-02.jpeg
Begge laster trykt ombord i Frøy Junior

Sula Jeger og Fiskerforening har drømmer og ambisjoner, men likt med andre lag som driftes på frivillighet er vi helt avhengig av hjelp for å kunne realisere disse. Det er derfor så fantastisk at vi har slike aktører som Frøy blant oss som ser verdien i det vi holder på med, og som stiller resurser til disposisjon for at vi skal komme i mål.

Logo frøy.png
Frøy Logo

Sula JFF ønsker med dette å rette en stor takk til Frøy Akvaressurs for sitt bidrag.
Vi vil samtidig få rette spesiell takk til Severin Tranvåg m/ Jørgen Bodvar for mellomlagring, Simon Helgesen for en effektiv koordinering og god oppfølging, og Frøy Junior med mannskap for et oppdrag utført på mesterlig vis!