Grunnkurs Leirdueskyting

Tross skiftende skydekke, regntunge byger og manko på 2 pølsebrød, så ble det likevel en svært fin dag på leirduebanen til Sula JFF. Kurs nr 3 vel holdt.

Publisert: 14. mai 2022 kl. 17.45

Deltaker gruppen denne gangen, bestod av både kjente og ukjente mennesker som alle hadde samme mål med dagen, å få skapt fyrverkeri av den oransje duen ut i periferien. Det er svært kjekt at gamle kjente hiver seg på kurset flere ganger, da dette kan tyde på at de finner nytte i treningen som denne dagen legger til rette for. Like kjekt er det med nye ansikter når dette kan tyde på en økt interesse for sporten.
 

PSX_20220514_160406.jpg

Som et forførende lokkemiddel ment for å hanke inn kursdeltakere, kjører vi kurs med treffgaranti, og treff ble det! ;-) Det var en formidabel progresjon i seriene fra begynnelse til slutt :-D

For en overivrig instruktør som kaster ut korrigeringer, velmente tips og råd, er gleden vel så stor som for skytter selv når dagen gir uttelling i slik grad. 

PSX_20220514_160809.jpg

Kurset er ikke ment for annet enn å gi nye håpefulle et fundament å bygge videre på, og samtidig gi den de gamle vante muligheten til å finpusse allerede eksisterende ferdigheter. Det er ingen andre forutsetninger for å delta enn ett relativt friskt hode og en iver etter å prøve noe nytt. 
Kursdeltakelse innbefatter 3 serier a`25 skudd og duer, en iakttagende instruktør med kritisk holdning, og en bedre lunsj bestående av pølse i brød. Denne gangen var vi også så heldig å kunne tilby en valgfri tilberedelse av pølsa, da Petter Jan beriket oss med en demo av sin hjemmelagde "dobbeltbrenner" som gav glohete grillpølser på rekordtid.

PSX_20220514_160704.jpg

Sula JFF setter umåtelig pris på det gode tilbakemeldingene som deltakerene servere ved endt dag, og ønsker de alle hjertelig velkommen tilbake. Vi håper dette kan pirre både gamle og nye skyttere til å hive seg med ved neste kurs, da denne dagen er ment for å gi en oppfølging som en alminnelig skyte-tirsdag dessverre ikke har kapasitet til. Samtidig kan dette være en fin arena å stifte bekjentskap med andre som deler interesse og lidenskap for jakt, fiske og friluftsliv, og hvem hvet?! kanskje er det en fremtidig jaktkompis du har på standplassen ved siden av deg denne dagen.

Takk for en strålende dag med mye god skyting. Velkommen igjen :-) 

PSX_20220514_160516.jpg