Hengekøyeparken på Blåfjell

Våren er her og det er tid for å bruke mer tid ute i naturen. Hylla- Hengekøyeparken på Blåfjell er en ypperlig tilretteleggelse for å nyte noe av friluftslivets beste sider.

Publisert: 26. mars 2022 kl. 15.11

IMG_0216.jpg
Solnedgang fra Hylla, midtsommer

 

Hylla Hengekøyepark kan nærmest ikke beskrives med ord, så det eneste fornuftige vi kan gjøre er å vise til nettsiden og en oppfordring om å være tidlig ute med bookin. Sesongen 2021 begynte rett etter ferdigstilling, 22.juni, og helt frem til Desember har omlag 500 mennesker benyttet parken!

IMG_0236.jpg
Kveldsmaten blir uforglemmelig med en slik skue

Allerede nå har flere booket overnatting i parken til kommende vår og sommer. Så på bakgrunn av pågangen fra sesongen 2021, er det derfor viktig å være tidlig ute for å sikre seg en natt svevende under åpen himmel.

IMG_20210530_213359-01.jpeg
Fjellet gir noe som ikke kan beskrives med ord og ikke kan kjøpes for penger. Det er gratis og bare venter på å bli oppdaget


Det er ikke alle som har hengekøyer og heller ikke vet om dette er noe de ønsker å investere i. Derfor er det veldig fint at både Sula Sportsbibliotek og Sula JFF har hengekøyer til gratis utlån.

IMG_0244.jpg
Bilde fra senga

Kan en natt under åpen himmel på en av Sulas fineste utsiktspunkt friste, ta en tur innom nettsiden og les om tilbudet her -> Sula Outdoor

For videre info, ta kontakt med oss på [email protected]