Tillitsvalgtsamling NJFF M&R

Tillitsvalgtsamling - En inspirasjonsboost av dimensjoner

Publisert: 30. november 2021 kl. 00.03

Sist oppdatert: 30. november 2021 kl. 00.02

I helgen (27.11.21  - 28.11.21), ble det avholdt tillitsvalgtsamling for Norges Jeger og Fiskerforbund Møre og Romsdal. Samlingen ble holdt på Molde Fjordstuer og opplevelsen var en fornøyelse.

Når det i denne forbindelse sies tillitsvalgt, menes det styrerepresentanter fra alle lokalforeningene i fylket, og totalt var det 18 lokallag som var representert.
Sula Jeger og Fiskerforening stilte med 3 representanter fra lokallaget. I denne deligasjonen var det undertegnede, Nestleder Robin Jøsok og Leirduebaneansvarlig Espen Vartdal som tok turen til Molde.

20211127_132212.jpg
Robin Jøsok og Espen Vartdal ved innsjekk hos Molde Fjordstuer

Sula Jeger og Fiskerforening var èn av tot 4 lokallag som ble invitert til å holde en presentasjon om eget lokallag, noe vi med dyp ærbødighet takket ja til. Representantene fra Sula JFF holdt en halvtimes apell om lokallagets historie, dagens aktiviteter og fremtidens visjoner- og målsettninger. 

Sett i sammenheng med de øvrige lokallagene som holdt presentasjoner om seg selv og sitt, anser vi oss som svært priviligerte  som får dele samme talerstol forran en fremragende forsamling. Det er intet mindre enn svært inspirerende å høre på hvordan de øvrige lokallagene jobber, og hva de har oppnådd gjennom sitt frivillige arbeid i NJFF`s tjeneste. Ikke minst var publikumresponsen på vår egen presentasjon, så overveldende at det vanskelig kan forklares.

Engasjementet som ligger fordelt rundt om på lokallagene i NJFF M&R var nærmest til å ta og føles på under helgens samling, og dette var for oss en motivasjonsboost av dimensjoner. Det var tydelig et godt vennskap og samhold blandt representantene som hadde tatt turen, og dette er kanskje noe som reflekterer de enkelte lokallagene innad,
 

20211127_174720.jpg
Line Lillebø Osfoss informerer om landsmøtevedtak og fermtidens NJFF

Tillitsvalgtsamlingen 2021 var et godt arrangert opplegg med god faglig innhold, underholdende og inspirerende underholdning, og ikke minst en fantastisk fin gjeng med likesinnede å kunne dele det hele med. Vi aplauderer Fylkeslaget / regionslaget for dette. Samtidig vil vi rekke en stor takk til Knut Johan Ruud for et suverent underholdningsbidrag om hvordan man Fluefisker med baby på tur :-) 

Capture.JPG
Knut Johan Ruud - Fluefiske og Pappaperm

 

Sula jff vil prioritere å sende representanter fra lokallaget til fremtidens tillitsvalgtsamlinger, og oppfordrer samtidig ALLE lokallagene til å gjøre det samme. Her er det mye råd og inspirasjon å hente, og en gulle god arena for å stifte relasjoner og vennskap på tvers av lokalagene. Skal man som lokallag lykkes med virksomheten på egen teig, er det ingen bedre måter å gjøre dette på enn å hente lærdom fra andres lokallags oppnåelse og erfaringer. På bakgrunn av helgens opplevelse, har vi ytterligere en byggestein med i sekken til hvordan vi skal bli flinkere til å drifte en interesseforening i regi av NJFF. Dette tar vi fatt på i skrivende stund.

 

Takk for en hyggelig helg, og på gledelig gjensyn.