Vi heter Sula Jff. Kom å bli med

No livnar det i lundar, no lauvast det i li.

Publisert: 05. mars 2022 kl. 15.09

Sist oppdatert: 05. mars 2022 kl. 15.17

Vårsolens tempererte stråler tar tak i hver en tue og stubb, og himmelens korrekturlakk slipper gradvis taket. Det merkes at herr Vinter ligger i krampetrekning, og våren banker hardere og hardere på døra. 
I skogen kan vi bevitnet at vinterteppets stummende mørke og stillhet, blir overmannet av fuglesang og spill fra våre fjærkledde venner. Noen av de jobber iherdig med å etablere hus og rede, mens andre pryder seg opp og gjør seg klar for et forførende spill med livet som innsatts. 
Rogna som kom i hus i fjor høst, har begynt å klekkes for fullt og kjelleren på Klekkeriet yrer med liv. 
Selv om det er noe magisk og sjarmerende med et vinterkledd landskap, er det likevel lite som slår den tiden der jorden tar livet tilbake. 

Men det er langt mer enn bare skogen som vokner til liv på våren! 
Sula Jeger og Fiskerforeningen sklir elegant ned i aktivitetsdresen og bretter opp ermene for å gjøre en innsats for laget. Aktiviteten styrker rellasjoner og vennskapelige bånd imellom oss og selv om vi begynner å bli mange, er vi velsignet med uendelig av plass for flere å ta del i dette. 

Vi håper derfor at så mange som mulig kan ta turen på årsmøte 10.03.22, bli kjent med oss og få et inblikk i hva det er vi som et lag jobber med. 

Bildene som her er vedlagt, er et lite utdrag fra Sogsfugljakta 2021 i Trøndelag. På ente året på rad, er vi en gjeng fra Sula jff som reiser på tur i lag. Denne gangen ble fangsten begrenset til 2 små orrhøner, men minneboken ble likevell prydet i gode opplevelser som følger oss livet ut. Om det er av interesse å ta del i et miljø av denne typen, så er Sula Jeger og Fiskerforening ingen dum plass å begynne. 

Velkommen skal dere være 

20210930_144555.jpg